7 orang yang biasa kita jumpa dalam berbisnes

DALAM BISNES KITA AKAN JUMPA RAMAI ORG DAN MCM² RAGAM TAPI ADA 7 JENIS ORG YG SELALU AKAN UJI KITA IAITU (7 SW)

SOME WILL Akan masuk/serah diri

SOME WONT Cakap macamana pun dia mmg tak nak

SOME WISH Selalunya org yg rapat dgn kita..dia akan wish kita berjaya

SOME WONDER Org yg keliru dan tak tau ape²…apa tu MLM..apa itu Networking, apa itu apa itu apa itu dan apa itu ini

SOME WAIT Org yg tunggu lihat kejayaan kita baru dia join. Org ni patut kita cabar dia..if kita hit 10k kita deal dgn dia suruh dia buat sama² dgn kita

SOME WORRY Risau kena tipu..sejarah silam yg menghantui (MLM @FOREX @ INVESTMENT )

SO WHAT Jawapan kita..NEXT!!!

Berniaga ni bukan perkara mudah yer… Bukan setakat sebut…”aku dah berniaga”.. terus jadi kaya dan berjaya…

No ,No ,No

Takde jalan mudah nak sukses dlm bidang perniagaan yer…

Org kaya dan jutawan.. bukan ambil masa sebulan, dua bulan @ 7 bulan nak jd jutawan.

Tapi makan masa lama…. Antara 1 hingga 3 tahun berusaha tanpa kenal erti putus asa, tanpa fikirkan kekalahan…

Jgn ada sifat negatif dlm jiwa.. Kalau nak berjaya.. jgn terikut² minda org lain yer…..

BUANG 3M
M = Malu
M = Malas
M = Mati akal (cepat putus asa)

Ubahkan dan disiplin kat diri yer….

Dan dalam dunia networking atau dunia Network Marketing nama kita akan masyhur, nama kita buruk, nama kita dikata macam² dan seumpamanya. ITU perkara biasa kerana PHD org kita mmg tinggi.

Oleh ITU, jalan terus jangan pandang ke belakang lagi.

Dan…
jgn endahkan kata² fitnah ,mehnah dan tribulasi yg di lemparkan kpd kita kerana itu adalah titik² permulaan untuk mengecapai kejayaan.

APA yg penting, ingatlah
D = Doa
U = Usaha
I = Istiqamah
T = Tawakkal

Moga anda semua kaya dan berjaya dibawah lindungan dan rahmatNYA..

Sumber : support group @ telegram teautonetwork

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************

Tags: