Apa itu sistem apps SRS Mobile untuk bisnes topup ?

Salah satu sistem yang paling popular digunakan dalam bisnes topup ialah  Apps SRS Mobile . Ia adalah satu apps yang membolehkan pengguna untuk membeli topup dan membayar pelbagai jenis bil melalui handphone sahaja.

Apps ini boleh diinstall di mana-mana handphone Android atau Iphone juga. Asalkan ada akses internet. Cuma klik – klik je anda dah boleh membeli topup dan memulakan bisnes topup sendiri.

Pastinya ada banyak pertanyaan mengenai apps srs mobile ini antaranya ialah..

  1. Bagaimana sistem ni beroperasi?
  2. Bagaimana duit akan di potong?
  3. Bagaimana keuntungan di beri ?

Jawapannya :

Ianya sama konsep seperti anda topup ke no.hp anda sebelum nak buat call, nak hantar SMS atau nak beli internet.

Anda mesti ada kredit (topup) dalam no.hp anda yg cukup. Jika tak cukup, anda mesti kena beli topup dulu.

So sistem TOPUP & BAYAR BIL nie pun sama. Anda akan ada akaun khas dalam sistem SRS dan setiap transaksi akan disedut (dipotong) dari modal anda. Bila tak cukup modal, anda kena tambah dulu modal, pastu boleh buat transaksi lagi jual topup dan bayar apa² bil.

Contoh :-

Katakan Ali nak beli top-up U-Mobile RM 10
Ali akan bayar kepada anda sebanyak cash RM 10.

Seterusnya, dgn menggunakan sistem SRS mobile, anda jual topup Umobile RM 10 kepada Ali.

Modal anda dalam sistem SRS akan di potong sebanyak RM 9.35 sahaja.

Bermakna, perbezaan harga sebanyak 65sen (6.5%) adalah menjadi untung cash anda.

Itu jika Ali beli topup Umobile RM10, anda untung 65 sen.

Jika Ali beli topup Umobile RM100, anda untung RM6.50

Jika lebih ramai yg beli topup, bayar bil dgn anda…. lebih banyak untung cash anda dalam sehari / sebulan..

Konsepnya mudah je

“Jika guna utk diri sendiri dapat jimat,
Jika jual kat org lain dapat untung runcit”

Jadilah pengguna yang bijak. Nak tak nak kita tetap perlu topup juga hp kita sendiri. Apps srs mobile memang sangat membantu kita berjimat dan jana pendapatan dengan bisnes topup.

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ? Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wasap.my/60129273808/Nak+tanya+topup