Buat duit dengan web TeAutonetwork

Kali ni saya nak kongsikan dengan anda tentang satu peluang buat duit dengan satu program affiliate yang sangat best dan tak pernah ada lagi sebelum ni.

Anda berpeluang buat duit dengan hanya mempromosikan web TeAutonetwork.com  anda.

Web ini sebenarnya diwujudkan untuk memudahkan pengguna simkad tone excel mempromosikan produk simkad tone excel yang sangat best. Ia satu-satunya simkad di Malaysia ( juga didunia) yang memberikan anda peluang buat duit dengan hanya mengguna dan berkongsi kelebihan simkad tu dengan pengguna lain.

Dah lebih 1 juta pengguna yang menggunakan simkad tone excel ni tau!! Dan dah ramai yang menjana pendapatan 3-6 angka tiap bulan dengan simkad ni. Dan saya salah seorang dari pengguna yang dah dapat income pasif darinya.

Ok.. berbalik kepada web TeAutonetwork.com semula. Ia terbuka kepada semua pengguna handphone di Malaysia. Tak kisahla anda guna simkad Tone excel atau telco mana sekalipun. Pengguna prepaid atau postpaid. Anda tetap boleh menyertainya.

Apa yang anda perlu buat ialah…

1. Anda hanya daftar free dulu di web TeAutonetwork.com . Klik disini untuk mendaftar. image

Isikan borang seperti diatas. Jangan lupa masukkan id tone excel jika anda sudah pun menjadi ahli. Itu yang bestnya dengan web ni. Anda boleh kekalkan id tone excel anda .

2. Anda akan menerima email dari pihak admin bersama ID anda.

3. Login di web TeAutonetwork.com dengan menggunakan username ID yang diberikan didalam email dan password yang anda masukkan semasa mendaftar tadi.

4. Tonton Video yang disediakan dan explore keseluruhan website untuk memahami bagaimana ia berfungsi.

5. Klik menu upgrade vip dan buat bayaran rm20 je kepada admin untuk membolehkan anda mula mempromosikan web ini. Jangan lupa ikuti arahan yang diberikan untuk sms dan isi borang online untuk pembayaran.

6. Pihak admin akan semak dan aktifkan web anda bila pembayaran disahkan telah dibuat. Anda akan menerima sms dan email pemberitahuan bila web sudah diaktifkan.

7. Login semula dan update profile anda dengan memasukkan maklumat akaun bank anda untuk membolehkan admin membayar komisyen kepada anda.

8. Jika anda adalah pengguna tone excel , Anda juga boleh update id tone excel anda untuk membolehkan prospek didaftarkan dengan id anda bila mereka berminat menyertai anda sebagai pengguna simkad tone excel.

9. Jika anda belum menjadi pengguna dan belum berminat untuk mendaftar sebagai ahli tone excel. Boleh klik menu daftar toneexcel untuk mendapatkan mendaftar sebagai pengguna simkad toneexcel dari admin. Anda juga boleh mendaftar terus dengan saya dimana caranya ada saya tunjukkan disini.

10. Mula mempromosikan web teautonetwork dan mula buat duit.

Cara buat duit dengan TeAutonetwork.com

Dengan menjadi ahli VIP. Anda layak untuk terima komisyen sebanyak rm5 untuk 3 level. Ia lock posisi pada 30 orang pada tiap level

Jadi.. potensi income anda ialah
Level 1 : 1*30 org = 30*rm5 = rm150
Level 2 : 30*30 org = 900* rm5 =rm4,500
Level 3 : 30*30*30 org = 27,000*rm5=rm135,000

Jumlah income = rm139,150 !! Wow!!

Ini baru income teANW. belum kira income tone excel lagi.

Secara tak langsung.. kita dapat tambah sumber income pasif kita.

image

Yang paling best tentang web ni ialah support group di telegram yang super duper aktif!!! Ramai yang sudi berkongsi  pelbagai tips, ayat promosi, motivasi dan membantu anda dalam setiap persoalan anda berkaitan tone excel. Apa yang best ialah.. walaupun berbeza upline dan network.. kita semua adalah keluarga tone excel.

Ingat! Salah satu cara nak terus bersemangat buat bisnes tone excel ni ialah kita sentiasa bergaul dengan mereka yang positif. Dan group ini memang sesuai dengan anda.

 

Jadi.. jangan berlengah lagi.. jom sertai team teautonetwork.com

 

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************