Dah ada ke Jutawan Tune Talk Tone Excel?

Pasti ramai yang nak tahu dah ada ke jutawan Tune Talk ni? Maklumla dah banyak sangat orang kata tentang bisnes prepaid tune talk tone excel boleh bagi peluang buat duit mudah la, kos rendah la, apa semua kan. Mesti nak tahu siapa yang sudah berjaya jadi dan bergelar jutawan tune talk.

Buat masa sekarang saya belum jumpa lagi jutawan tune talk tapi saya yakin bahawa ada ramai yang berpotensi menjadi jutawan dalam 5 tahun akan datang. Salah seorang darinya ialah saya super upline saya iaitu sifu Mazelan Abas. Setelah beliau melakukan bisnes prepaid tune talk tone excel ini selama hampir 3 tahun dari 2010 – 2013. Kini pendapatan bulanan sudah melebihi RM30,000 sebulan. Tak mustahil boleh cecah 6 – 7 angka dalam masa 3 tahun.

Mac 2013 – RM25,000

April 2013 – RM33,000

Peningkatan sebanyak RM8,000 sebulan atau 32% ! Mana nak dapat kan gaji macam tu.

Kemudian, saya rajinkan diri untuk mengira, agak-agak bila sifu kita akan jadi jutawan setiap bulan. Dengan anggaran nilai komisen naik 10% je. Sekadar menganalisa dengan kira-kira. Baru nampak real.

Dalam masa 26 bulan je, atau 2 tahun 2 bulan je, beliau akan dapat RM1 juta setiap bulan. Bukan terkumpul. Saya pun tak tahu nilai ni boleh dicapai atau tidak, tapi tak mustahil.

Haha! sibuk betul kira duit orang kan? Kita orang biasa ni kalau dapat RM1000 sebulan pun dah ok sebagai side income. Bolehla untuk menampung perbelanjaan yang makin meningkat.

Sebelum jadi jutawan, kena la dapatkan simkad tune talk tone excel ni dulu. Selagi tak mula, macammana kita nak tahu hasilnya kan?

Nanti saya kongsikan strategi dan rahsia kejayaan sifu Mazelan Abas hingga membolehkan beliau dapat income lebih RM30,000 sebulan dan bakal jadi jutawan tune talk (insya Allah).

Update : Income tuan mazelan sudah mencecah 240ribu sebulan pada November 2013, dimana saya hanya jangkakan ia akan dapat dicapai pada July 2014. WOW!! Nampak tak betapa cepatnya bisnes ini berkembang? Jadi, sangatlah rugi kalau anda bertangguh untuk menyertai perniagaan hebat ini. Suka atau tidak, anda tetap akan menggunakan handphone.

Update : Saya dimaklumkan bahawa income tuan Mazelan sudah mencecah RM600ribu sebulan pada September 2014. Kalau diikutkan anggaran akan dicapai pada Februari 2015. Jauh lebih awal dari jangkaan. Adakah anda hnaya ingin melihat sahaja kejayaan beliau. Sebanyak mana pun yang dia dapat, itu adalah hak dan rezeki dia. Rezeki kita macam mana? Hanya kita yang boleh tentukan dan usahakan untuk capai. Jom sertai kami dalam bisnes yang simple dan sempoi ini.

 *************************************************************************

Berminat nak sertai Bisnes Tone Excel atau Bisnes Topup ini?

SPECIAL OFFER :  Bisnes Topup PERCUMA Apabila Anda Daftar Tone Excel

Boleh hubungi saya,  Asmawati  di 012-9273808 untuk maklumat lanjut. 

*************************************************************************