Dah Pangkat Star CM di Mymode

Alhamdulillah.. akhirnya hari ni saya berjaya memetik “bintang” pertama kat Mymode ni. Dah naik pangkat jadi Star CM. Walaupun income belum mencecah 4 angka, tetapi saya yakin lambat laun ia akan tetap tercapai.

Hari ni ringkas je post saya. Just nak share latest income untuk 3 minggu pertama bulan April ni.

 

Dan ni pulak perkembangan kumpulan Mymode saya dibawah MyPrepaidSMS.com  untuk bulan April 2007  ni.

Rasanya kerja keras selama ini semakin berbaloi. Target selepas ini pastinya 2-Star CM di Mymode yang menjanjikan pulangan yang sangat lumayan. Kalau tak tau apa kelebihannya, bolehla refer pelan pemasaran Mymode ni.

 Okla, buat yang dah join mymode bawah group saya, jangan segan untuk hubungi saya dan bagi yang belum.. bolehla mendaftar sekarang juga!

 Salam sukses!

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************