Jenis prospek yang bakal anda jumpa bila buat toneexcel

DALAM BISNES KITA AKAN JUMPA RAMAI ORG DAN MCM² RAGAM TAPI ADA 7 JENIS ORG YG SELALU AKAN UJI KITA IAITU (7 SW)

SOME WILL
Akan masuk/serah diri

SOME WONT
Cakap macamana pun dia mmg tak nak

SOME WISH
Selalunya org yg rapat dgn kita..dia akan wish kita berjaya

SOME WONDER
Org yg keliru dan tak tau ape²…apa tu BUSINESS ..apa itu Networking,..apa itu dan apa itu ini..

SOME WAIT
Org yang tunggu lihat kejayaan kita baru dia nak buat.. Orang ni patut kita cabar dia..if kita hit kita deal dgn dia suruh dia buat sama² dgn kita

SOME WORRY
Risau kena tipu, tak yakin.. Adakalanya sejarah silam yg menghantui..

SO WHAT
Jawapan kita..NEXT!!!

Berniaga ni bukan perkara mudah yer…
Bukan setakat sebut…”aku dah berniaga”.. terus jadi kaya dan berjaya…

No
No
No

Takde jalan mudah nak sukses dlm bidang perniagaan yer…

Org kaya dan jutawan.. bukan ambil masa sebulan, dua bulan @ 7 bulan nak jd jutawan.

Tapi makan masa lama…. Antara 1 hingga 3 tahun berusaha tanpa kenal erti putus asa, tanpa fikirkan kekalahan…

Jangan ada sifat negatif dlm jiwa..

Kalau nak berjaya.. jangan terikut² minda orang lain yang merosakkan semangat kita ….

BUANG 3M
M = Malu
M = Malas
M = Mati akal (cepat putus asa)

Ubahkan dan disiplin kat diri yer..!!

Dan dalam dunia business, networking atau dunia Network Marketing nama kita akan masyhur, nama kita buruk, nama kita dikata macam² dan seumpamanya. ITU perkara biasa kerana PHD orang kita memang tinggi.

Oleh ITU, jalan terus jangan pandang ke belakang lagi.

Dan…
jangan endahkan kata² fitnah, tohmahan dan provokasi yg di lemparkan kepada kita kerana itu adalah titik² permulaan untuk mengecapai kejayaan.

APA yg penting, ingatlah
A = Azam
U = Usaha
D = Doa
I = Istiqomah
T = Tawakkal

Moga anda semua kaya dan berjaya dibawah lindungan dan rahmatNYA..

#sumberunknown
#copypaste
#semogapenulismendapatpahala

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************