Lihat bagaimana cara ini boleh bantu ringankan beban kewangan keluarga kita

Post kali ni saya nak kongsikan satu info menarik untuk ketua keluarga. Tak kisahla samaada anda seorang suami atau ibu tunggal. Yang penting, anda bertanggungjawab memastikan keperluan keluarga dijaga dengan sebaik mungkin.
image

Ok, jom kita baca contoh dibawah
.
Contoh;
Anda adalah seorang suamj yang mempunyai 6 orang tanggungan dan semuanya guna handphone dan anda yang topup kan semua handphone setiap bulan.

Maksudnya setiap bulan.. anda perlu belanjakan sebanyak rm360

1. Hp anda = rm60
2. Pasangan dan anak: rm50x6 = rm300
.
Anda join Tone Excel hari ini.
.
Anda daftarkan pasangan dan anak-anak anda pada hari yang sama.
.
Hujung bulan ni anda akan dapat
Insentif pendaftaran
sebanyak RM20 × 6= RM120

Wow!!😆😆
.
Bulan berikutnya, contoh anda sendiri topup RM60 dan katakanlah anda topup kan kesemua 6 tanggungan anda
RM50. Maksudnya kos sebanyak rm360sebulan untuk topup sahaja.

Anda akan mendapat keuntungan runcit sebanyak
10%×RM50×6=RM30
.
Tak pasal-pasal anda dapat duit dengan topupkan handphone ahli keluarga anda.

Sikit?
Agak-agak bila fikir dah berpuluh tahun guna simkad sekarang ni.. ada pernah dapat balik duit dalam bentuk cash tak? Takde kan?

Itu belum dikira lagi dengan kredit percuma yang diterima oleh anda dan ahli keluarga anda tiap kali topup.

Menarik tak?
.
Kalau menarik, jom kita mulakan sekarang….. dengan simkad toneexcel, kita boleh jadikan handphone sebagai sumber pendapatan.

Saya dah merasai betapa bestnya bila menggunakan simkad ni. Dan rasa bersalah kalau tak kongsikan kelebihannya dengan anda.

Cepat hubungi saya untuk info yang lebih lanjut tentang bisnes simple tapi berbaloi ni 💰💰

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************