Offer : Dealer Topup Percuma

“Mahukah Anda Menjadi 

AGEN TOPUP TANPA MODAL ?

Terima kasih kerana berminat untuk menyertai bisnes topup yang saya ingin kongsikan. Semestinya bisnes ini sangat mudah dan menguntungkan. Kerana topup adalah keperluan setiap orang.

Dengan menjadi dealer topup , anda akan mendapat diskaun atas setiap pembelian topup. Ini bermakna anda akan dapat berjimat MASA DAN WANG.

Sejujurnya saya jadi dealer topup ni adalah untuk memudahkan saya beli topup untuk kegunaan diri sendiri dan keluarga sahaja.

Maklumlah, saya ni surirumah. Susah nak keluar rumah. Lagi-lagi kalau semata mata nak beli topup, macam tak berbaloi pulak sebab nak kena bawak anak- anak kecik sekali. Silap haribulan kena cukai 4-5 ringgit beli air dan jajan sebab anak-anak dah penat ??.

Boleh je beli topup online guna maybank2u atau cimbclicks, tapi takde diskaun. Dah tu leceh pulak nak kena login dan macam macam step. Bila join bisnes topup ni, saya boleh beli topup guna sms dan apps je. Mudah, cepat dan jimat !

  • Nak topupkan untuk mak ayah di kampung pun mudah.
  • Nak topupkan untuk anak yang duduk di asrama pun senang.
  • Nak topupkan untuk encik suami yang oustation pun takde masalah.:):)
  • Nak jual topup kat jiran dekat rumah pun tak susah. bagitau yang kita ada jual topup.. mesti diaorang beli dari kita sambil berborak petang-petang.

Ok, straight to the point. Saya sudah memulakan bisnes topup dan ingin berkongsi peluang hebat ini dengan lebih ramai orang.

Bagaimana nak jadi mulakan bisnes topup secara percuma ?

Offer ini khas untuk mereka yang BELUM menjadi pengguna simkad tone excel sahaja.

Hanya daftar sebagai level 1 saya, dan anda akan layak untuk menjadi dealer topup secara percuma. Yuran pendaftaran sebagai dealer topup ialah RM50. Namun, dengan offer ini, anda akan dapat memulakan bisnes topup secara percuma sahaja !. Ini bermakna, anda dapat memaksimumkan keuntungan anda untuk setiap kali anda topup simkad tone excel anda. 

Untungnya menjadi dealer topup

Dengan menjadi dealer topup, anda akan dapat membeli pelbagai jenis topup pada harga diskaun. Dan diskaun untuk topup tunetalk  yang diberikan ialah 6%. Ini bermaksud, anda mendapat untung sebanyak 9% setiap kali anda topup simkad tone excel anda.

Bagaimana caranya?

6% = diskaun sebagai dealer topup. Jimat dari belian ewallet dealer topup. Misalnya anda beli topup rm30, hanya rm28.20 akan ditolak dari ewallet ada. Dah jimat rm1.80 !

3% = cash rebet yang diberikan oleh pihak toneexcel bila anda topup simkad tone excel anda. Dimasukkan dalam ewallet tone excel. Bila anda topup rm30, anda mendapat cash rebet rm0.90 ke akaun ewallet anda.

Jumlahnya 9% = rm2.70

Sikit? Sebelum ni anda topup, satu sen pun tak dapat semula.??

Nak lagi untung,anda boleh jadi supplier topup kepada network anda. Bila mereka beli topup tunetalk dengan anda, anda dapat untung antara 12% – 19% !

Bagaimana caranya?

6% = diskaun sebagai dealer topup. Misalnya anda jual topup rm30 kepada network anda, hanya rm28.20 akan ditolak dari ewallet ada. Network anda bayar rm30. Dah untung rm1.80 tunai! Kalau anda ada 10 orang network yang topup rm30 tiap bulan dengan anda.. untung tunai dah rm18 !
Dan anda mendapat tambahan keuntungan sebab mereka juga network toneexcel anda.

Bila anda topup rm30 simkad toneexcel anda, layak dapat komisyen 6%,3%,11% untuk level 1,2,3. Bila anda ada jual topup pada  downline di

level 1 : 6% + 6% = 12%

level 2 : 6% + 3% = 9%

level 3 : 6% + 11% = 17%

Bila anda topup rm60 simkad toneexcel anda, layak dapat komisyen 10%,3%,13% untuk level 1,2,3. Bila anda ada jual topup pada  downline di
level 1 : 6% + 10% = 16%

level 2 : 6% + 3% = 9%

level 3 : 6% + 13% = 19%

Boleh rujuk pelan pemasaran tone excel untuk penerangan terpeinci.

Bisnes 2 Dalam 1 : Sertai Tone Excel dan Dapat jadi Dealer Topup PERCUMA

Ya. Anda akan mendapat 2 bisnes dengan hanya menjadi penguna simkad tone excel bersama saya. Hanya dengan 1 handphone, anda boleh miliki 2 bisnes sekaligus. Ini bermaksud anda mendapat 2 sumber pendapatan dengan hanya sekali kerja. tone excel dan bisnes topup. Untung bukan?

TERBUKA KEPADA SEMUA

Bisnes topup ni terbuka kepada pengguna semua telco.tak kisah anda pakai simkad apa. Prepaid atau bil. Anda boleh jual topup dan buat servis bayar bil. Daftar je disini.

Cuma kalau anda juga pengguna simkad tone excel, anda secara tak langsung dapat tambahan satu lagi sumber pendapatan. Sambil jual topup, boleh kongsi tentang kelebihan tone excel sekali. Tapi jangan memaksa, nanti orang takut pulak nak beli topup dengan anda. ??. Just share.. dia tak nak.. NEXT.

BOLEH BUKA CAWANGAN KEDAI TOPUP

Ya. Anda boleh kembangkan lagi bisnes topup anda dengan membuka cawangan baru. Ini kerana anda  boleh mendaftarkan agen topup dibawah anda. Anda tentukan berapa % keuntungan yang ingin anda perolehi bagi setiap jualan agen anda. Peluang income pasif.

Bila ramai yang dah kenal anda sebagai penjual topup, anda akan terlebih sibuk, jadi bolehla daftarkan agen dibawah anda. Anda akan dapat komisyen tiap kali mereka membuat belian.

Boleh juga daftarkan network tone excel anda sebagai agen topup juga. Income kiri kanan. Anda yang tentukan banyak mana income yang anda nak buat.

Oklah, dah banyak saya cerita tentang bisnes topup. Banyak kelebihannya sebab kita beli topup dari kedai sendiri. Tak perlu bersusah payah ke kedai semata-mata nak beli topup.

kalau oustation atau balik kampung, terus boleh topup guna sms atau apps. Tak payah susah susah cari kedai topup ditempat yang kita sendiri tak biasa sampai.

Jom jadi pengguna Tone Excel sekarang dan saya akan kongsikan cara untuk buat bisnes topup juga.

 *************************************************************************

Berminat nak sertai Bisnes Tone Excel atau Bisnes Topup ini?

SPECIAL OFFER :  Bisnes Topup PERCUMA Apabila Anda Daftar Tone Excel

Boleh hubungi saya,  Asmawati  di 012-9273808 untuk maklumat lanjut. 

*************************************************************************