Offer Merdeka – Daftar Mymode Cuma RM50

Sempena Bulan Kemerdekaan Malaysia Yang ke-50 ni, saya nak buat satu tawaran terhad. Apa dia?

Anda kini hanya perlu bayar RM50 sahaja untuk jadi ahli Mymode. Yuran keahlian sebenar ialah RM65, jadi saya sponsor RM15.

Tapi..tawaran ni terhad kepada 10 orang pertama dan sehingga 31 Ogos ni je.

Kalau takde syarat, bukan tawaran terhad la namanya kan?

Jadi, jangan berlengah lagi sebab hingga hari ni ada 10 8 tempat je lagi. Kalau anda orang yang ke-11 nak daftar, perlu bayar RM65 la.

Untuk Mymode ni, saya juga dah siapkan “eKursus Tips Mymode” khas untuk downline saya. Dimana anda akan dapat follow-up secara konsisten dari saya. Ia juga akan diberikan kepada downline anda juga. Maksudnya, anda dan downline anda tidak akan dibiarkan keseorangan.

Anda juga akan dapat satu buku GUIDELINE EXTRA PETUA/TIP 100% KOMPILASI DARI OTAI MYMODE yang mana anda menyediakan 34 teknik untuk buat duit dengan Mymode.

Macammana nak daftar?

1) Buat bayaran RM50 ke akaun Maybank – 164034200641 (Asmawati Abdul Manap)

2) SMS ke 012-9273808 untuk maklumkan tentang pembayaran anda. Saya akan proses pendaftaran anda secepat mungkin.

Untuk membolehkan anda mendapat pelbagai keistimewaan, saya galakkan anda daftar FREE di web Prepaid4u.net .

Salam sukses!

Technorati Tags: , buat duit , mymode, merdeka, malaysia,

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *