Pilihan Onexox Black Plan yang ada

Hari ini saya akan ceritakan mengenai apakah onexox black plan yang boleh dipilih oleh anda. Post sebelum ini saya sudah ceritakan tentang kelebihan onexox black. Jadi, sekarang pasti anda tertanya-tanya apakah plan onexox black yang ada.

Pada masa saya menulis blog ini, terdapat 3 pilihan onexox black plan untuk pengguna. Iaitu

1. Onexox Black Plan B10

2. Onexox Black Plan B39

3. Onexox Black Plan B39Plus20

Onexox black plan

Saya akan ulas setiap plan onexox black ini secara lebih detail.

Onexox Black Plan B10

onexox black plan b10

Dengan  onexox black plan B10 ini,  anda hanya perlu berikan komitmen bulanan RM10 sahaja. Anda akan terima 1gb data dan 20 Minit panggilan kemana- mana telco. Apa yang menarik ialah semua ini boleh di carry forward ke bulan berikutnya.

Siapa yang sesuai guna plan onexox b10 ini? Sesiapa sahaja yang baru ingin cuba guna telco onexox. Dengan plan b10 ini, anda boleh menilai dan merasai sendiri pengalaman disegi kawasan liputan dan kelajuan internet. Jika berpuas hati, bolehla upgrade ke plan onexox black yang lebih baik.

Onexox Black Plan B39

onexox black plan b39

Dengan plan onexox black b39  ini. Anda hanya perlu berikan komitmen bulanan RM39 sahaja. Anda akan menerima 8gb data, 50 minit panggilan ke semua telco dan 50 sms.

Anda boleh topup RM30 + RM10 atau RM10 x 4 kali atau apa jua cara asalkan mencukupi dengan komitmwn yang diperlukan. Dan seperti biasa, semua ini boleh di carry forward ke bulan berikutnya jika tak habis digunakan.

Siapa yang sesuai guna plan onexox b39 ini? Untuk pengguna yang kadar penggunaan data agak sederhana dan biasanya ada akses wifi di rumah atau tempat kerja. Jadi, 8gb biasanya mencukupi untuk kita akses internet semasa beraa diluar.

Jika anda bermula dengan plan onexox b10, bolehlah upgrade ke plan black b39 di masa depan jika anda rasakan simkad onexox ini memang best !

Atau boleh juga kekalkan nombor hp kesayangan anda terus ke plan onexox b39 ini. Pasti ia lebih berbaloi dari telco lama anda.

Onexox Black Plan B39plus20

Ini adalah plan onexox black terkini yang dinantikan oleh ramai orang. Akhirnya ia dilancarkan pada februari 2019. Apa yang menarik ialah onexox black plan b39plus20 ini adalah plan b59 yang ditambahbaik lagi.

Dengan plan ini. Anda hanya perlu berikan komitmen bulanan RM59 sahaja. Anda akan terima 18gb data, unlimited call ke semua telco dan 200 sms.

Kelebihan plan onexox black ini ialah unlimited call yang ditawarkan. Sangat sesuai untuk sesiapa yang selalu membuat panggilan seperti ahli perniagaan. Anda membuat panggilan lebih 5 minit setiap hari. Sangat sesuai untuk mengambil plan ini.

Dan untuk pengetahuan anda, penyanyi Siti Nurhaliza juga menggunakan plan ini. Ini kerana kerjayanya yang pasti memerlukan dia berhubung dengan ramai orang setiap hari.

Onexox black plan siti

Ok sekarang anda dah tahu apakan pilihan plan onexox black yang ada.

Macam mana cara nak bayar komiten bulanan ni? Mudah je. Hanya beli topup onexox di mana-mana kedai topup, 7eleven atau secara online. Dan beli topup yang sesuai. Selepas topup, bil anda akan ditolak secara automatik setiap bulan dari nilai kredit yang ada berdasarkan plan onexox black yang didaftarkan.

Mudah kan? Macam postpaid tapi senang macam guna prepaid. Setiap bulan anda akan terima penyata ke email anda. Jadi, bolehla semak penggunaan anda.

Akhir kata, bolehla klik untuk wasap saya  jika berminat nak guna mana-mana onexox black plan yang sesuai

 

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************