Promosi data percuma tone excel – 4gb, 8gb

Hari ini saya teruja nak berkongsi tentang promosi topup terkini dari pihak tonexcel untuk semua pengguna simkad tone excel.

Jadi, apa yang bestnya dengan promosi data percuma tone excel ni?

Sebelum ni memang kita ada promosi tiap kali topup minima rm30 atau rm50, anda akan layak dapat data percuma.

Tapi, kali ni lebih best lagi sebab data yang kita dapat tu memang sangat berbaloi. Dan pastinya kredit anda tidak akan ditolak.

Ini adalah pengumuman berkaitan promosi ini

PROMO BARU TOPUP
(Bermula 16 Oct 2017)

Topup promo telah digantikan seperti berikut:

1. Topup RM5
(Kedit valid 5 hari)

2. Topup RM10
(Kredit valid 10 hari)

3. Topup RM15
(Kredit valid 20 hari)

4. Topup RM20
(Kredit valid 20 hari)

5. Topup RM30
(Kredit valid 30 hari)
Free 4GB data (valid 15 hari)

6. Topup RM50
(Kredit valid 50 hari)
Free 8GB data (valid 15 hari)

7. Topup RM100*
(Kredit valid 100 hari)
Free 8GB data (valid 15 hari)

Namun, kali ni ada sedikit kelainan, data percuma TIDAK terus masuk secara automatik seperti promo sebelumnya, tapi kena hantar SMS ke 2222 selepas kita topup.

Selepas kita topup RM30 akan terima SMS minta kita send FD30 ke 2222.

Selepas kita topup RM50 akan terima SMS minta kita send FD50 ke 2222.

Jadi, kita kena alert dengan sms ini. Anda boleh reply sms yang dihantar dalam masa 15 hari sms diterima, dan data percuma anda akan bermula dari tarikh anda reply sms itu.

Sebagai contoh,

16/10/17 – topup rm30 dan terima sms

23/10/17 – baru nak reply sms tu dengan taip FD30 ke 2222. data 4 gb anda akan dikira dari tarikh 23/10/17 selama 15 hari.

Maklumat rasmi tentang promosi ini, bolehla rujuk http://www.tonegroup.net/topup-promo

CARA NAK DAPAT DATA TONE EXCEL 5.5GB , 9.5GB SEBULAN 

Macam biasa, sebagai pengguna simkad tone excel yang bijak , pasti kita nak maksimakan manfaat yang kita dapat dengan nilai topup yang sama. Kena kreatif memanfaatkan semua peluang yang ada.

Ok, jadi saya nak kongsikan macam mana anda boleh dapatkan data sebanyak 5.5GB dengan hanya topup RM30 serta Validity Data 30Hari. Caranya ialah.

1. Beli Topup RM30 hari ini untuk mendapatkan data percuma  4GB
2. Kemudian langgan terus 1.5GB utk sebulan,( Tolak Kredit RM28) caranya sms taip 1.5GB send ke 2222

Jadi, dengan jumlah topup RM30 sebulan anda akan dapat
💥 5.5GB data
💥 layak komisyen topup 20%
💥 Dapat 70 Big Points
Cara dapatkan 9.5GB dengan topup RM50 serta Validity Data 30Hari
1. Topup RM50 hari ini anda akan dapat 8GB data percuma
2. Kemudian langgan terus 1.5GB utk sebulan,( Tolak Kredit RM28) caranya sms taip 1.5GB send ke 2222

Jadi, dengan jumlah topup RM50 sebulan anda dapat;
💥 9.5GB data
💥 layak komisyen topup 20%
💥 Dapat 120 Big Points
💥 Layak insuran rm50k

Kalau nak beli topup harga diskaun , boleh jadi dealer topup. Dapat diskaun lagi setiap kali kita beli topup. Dahla dapat jimat masa beli topup. Dah topup dapat pulak data free. Belum kira cashback yang toneexcel bagi sebab kita guna simkad dia.

Jadi? mana satu pilihan anda? Nak guna simkad toneexcel ? Sebab nak tak nak kita tetap kena topup juga tiap bulan. Kalau minat, bolehla hubungi saya ye.

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************