Semua pengguna toneexcel WAJIB tahu tentang ni

Jika anda sudah menyertai toneexcel tetapi masih kurang jelas tentangnya.. anda wajib luangkan sedikit masa untuk cuba melayari web web dibawah.

Ini akan membolehkan anda mendapat maklumat yang lengkap dan terkini. Maklumlahkan.. kalau rujuk pada buku atau handbook, anda maklumat yang dah berubah dan sudah tak relevan.

image

LINK YANG ANDA WAJIB TAHU.

1. Tone Excel
www.toneexcel.com
– homepage utama program tone excel. maklumat company, rate dan sebagainya ada di sini setiap ahli wajib explore.

2. Tone Excel Web Selfcare
http://www.tonegroup.net/temms/login
– ini kalau ahli tak tahu memang sah upline tak bagi tahu. hehe- tempat korang tengok komisen dan update maklumat peribadi.

3. Tune Talk
http://www.tunetalk.com/my/
– website ini juga wajib kena explore, sebab ramai tak explore tu yg banyak sangat persoalan šŸ™‚
– pa insuran dan big point semua detail ada dalam ni

4. Tune Talk Web Selfcare
https://selfcare.my.tunetalk.com/selfcare/loginv.do?dispmethd=login
– ni penting nak tengok detail penggunaan kredit anda
– kalau nak tukar-tukar no.  pun ada dalam ni
– nak buat transfrer secara online pun boleh.

5.Group Soal Jawap Tone Excel
https://www.facebook.com/groups/788106084551277/
– anda ada persoalan, ramai rakan tone excel boleh bantu jawabkan

6. Group Perkembangan Terkini TuneTalk/ToneExcel
https://www.facebook.com/groups/perkembangantoneexcel/
– biasanya tuan mazelan abas akan update d sini jika hq ada umum apa-apa berita trbaru

7. Group Perkembangan Bisnes ToneExcel
https://www.facebook.com/groups/788106084551277/
– biasanya tuan mazelan abas akan update d sini jika hq ada umum apa-apa brita trbaru- yang ini group baru

8. Group Testimoni Kejayaan Tone Excel
https://www.facebook.com/groups/653245058097494/
– himpunan testimoni dari rakan tone excel
– boleh jadikan bahan promosi anda

9. Group Promosi TuneTalk ToneExcel
https://www.facebook.com/groups/promositoneexel/
– tempat rakan buat promosi

10. Untuk tersenarai dalam Spreadsheet Rakan Tone Excel Di Mana Jua
http://bit.ly/rakantoneexcel
– nak tambah kenalan rakan tone excel di mana jua
– boleh jadi tempat rujukan pada downline anda

11. Senarai Rakan Tone Excel Di Mana Jua
http://bit.ly/borangrakantoneexcel
– senarai lengkap rakan tone excel di mana jua.

12. Nak check status Layak PA Insuran secara onlne.
http://www.tunetalk.com/my/aboutus/whyTTPAinsurancheck
– check status PA insuran secara online.

13. Nak tahu TuneTalk Service Shortcodes
http://www.tunetalk.com/my/Quickaccess/serviceshortcode
– anda blh belajar short code mengenai banyak perkara

14. Masalah internet tak tahu on data internet
http://www.tunetalk.com/my/PlanRates/manualconfig
– buat semua jenis handphone di sini ada cara-caranya

15. Nak check liputan tune talk di kawasan anda
http://www.tunetalk.com/my/Networkconnection/connectivity
– page nak tengok liputan tune talk di sesuatu kawasan

16. Tak tahu nak tanya siapa mengenai line tune talk, big point dan insuran
http://livesupport.tunetalk.com/message_box.php?theme=&l=admin&x=1&deptid=1
– anda boleh live chat dengan customer service tune talk.

17. Info ttg reward point bleh click sini 👉 http://www.tunetalk.com/my/Aboutus/rewards

18. Nak tgk barangan apa yg bleh redeem? Boleh click sini 👉 http://shop.tunetalk.com/Redeem-Smart-Phones/

19. Cara nak transfer point bleh click sini 👉 http://shop.tunetalk.com/3000_BIG_points.

20.👉Nak redeem tiket wayang? Bleh click sini 👉 http://shop.tunetalk.com/MBO-Movie-Ticket.html

Source : whatapps group

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya denganĀ klikĀ Ā http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************