Seronoknya bisnes tone excel ni

Pejam celik rupanya dah 6 tahun saya guna simkad tone excel ni. Walaupun untung sen sen, tapi dengan usaha yang tak pernah berhenti.. walaupun slow.. alhamdulillah hasilnya memang cukup lumayan pada saya yang hanya surirumah je..

Kali ni saya nak kongsikan apa yang best sangat bisnes tone excel ni

[ Antara keseronokan menjalankan perniagaan Tone Excel ]

1. Boleh rujuk seberapa ramai ahli yang kita suka kerana Syarikat tidak hadkan pendapatan kita.

2. Tiada sales target yang perlu kita penuhi. Terpulang pada diri kita sendiri untuk letakkan sasaran mingguan atau bulanan.

3. Nak buat cepat atau sebaliknya, tiada siapa yang kisah. Do it at your own pace & being your own control.

4. Pendapatan berulang tanpa melakukan jualan secara berulang. Jualan cuma simkad (kita jual simkad kpd rakan), pendapatan daripada topup (bila rakan topup, kita dibayar) walaupun kita tak jual topup.

image

5. Topup sikit dapat banyak. Telco lain top up RM30 dapat RM30 jugak lah. Tapi, sebagai pengguna tone excel,  topup RM30 kita dapat percuma data internet 1GB. Kredit kita tak kacau pun. Sebab tu anda boleh tengok ramai pengguna tone excel ni, kredit mereka beratus ringgit. Tak habis guna. Apa taknya, dah dapat free data. Orang sekarang kan jarang buat call dan sms. Jadi kredit memang tak terusik.

6. Sendiri guna dapat cash back 3%. Kalau macam ni, tak kembangkan bisnes ni pun sekurang-kurangnya kita tetap dibayar sebab kita guna simkad tone excel. Walaupun nilainya sen-sen je, tapi telco lain, ada ke bagi balik duit kita? Kalau nak beli topup dengan harga murah, saya komgsikan caranya disini.

7. Kemudahan auto reload. Syarikat ToneExcel sediakan fungsi Auto reload jika komisyen bulanan kita telah melebihi RM100. Dengan cara ini, tiada lagi kes terlupa top up. memang semuanya automatik setiap bulan. Siap dapat cash back 7% lagi dari nilai topup kita tu.

8. Sebagai pengguna simkad  Tone Excel, secara automatik kita telah diberi lesen menjadi agen, tak perlu modal ribu-ribu ringgit untuk jadi agen seperti Telco lain. Jadi, nak cari rakan untuk jadi agen pun senang, tak perlu duduk exam atau kursus-kursus yang perlukan belanja tinggi.

Mudah nak daftarkan agen baru maksudnya mudahlah nak kembangkan empayar perniagaan. Semua pengguna adalah agen. Antara nak dengan tak nak je.

9. Maintain bulanan yang sangat rendah iaitu serendah RM20 je sebulan. Saya biasa topup minima RM30 sebulan. Sangat tak membebankan pada saya sebab suka atau tak.. kita tetap kena topup tiap bulan.

10. Barang keperluan.. kita biasa dengar orang selalu bertukar jenis syampu atau sabun yang dia pakai. Tapi kadang-kadang tak serasi dan kita selalu bertukar jenama yang ada dipasaran. Tapi sangat jarang dengar orang bertukar telco..

saya setia dengan simkad M**** hampir 10 tahun walaupun tahu ada telco lain yang lebih baik.  Bila dah bertemu dengan tone excel pada 2010, terus setia sampai sekarang.. sebab tahu ia yang terbaik buat saya.

tapi saya dah tak ingat apa jenama dan jenis syampu dan sabun yang pernah guna sejak 2010 sebab selalu bertukar jenama.

Jadi.. memang sah bisnes simkad tone excel ni memang bisnes untuk jangka masa panjang dan berikan income pasif.

Kerja sekali.. income berkali-kali 😀

Satu-satunya simkad yang membayar anda. Jom daftar untuk langkah pertama menjana income pasif secara santai.

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************