gambar-profile2

 

 

 

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pertamanya saya ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi berkunjung di blog saya ini.

Saya Asmawati Abdul Manap dan saya adalah agen sah simkad Toneexcel. Sudah hampir 5 tahun saya menjadi pengguna simkad toneexcel iaitu sejak Ogos 2010 lagi.  Dan saya sangat berpuas hati dan bersyukur kerana ditemukan dengan satu peluang buat duit yang sangat simple tapi menguntungkan. Pendapatan dari toneexcel yang saya perolehi sekarang memang sangat lumayan , jauh dari jangkaan saya.

Dengan modal yang sangat rendah , dan topup yang memang tiap-tiap bulan saya kena bayar. Pada saya, tiada alasan untuk saya menolak bisnes ini. Alhamdulillah, sekarang saya sedang menikmati hasil kerja keras dan tidak pernah putus asa walau apa jua dugaan yang datang. memang bisnes ni santai je.. tak perlu risau kena beli produk untuk maintain komisyen sebab kita memang topup tiap-tiap bulan.

Atas sebab yakin dengan bisnes ini, saya juga telah upgrade kepada status Service Center iaitu SC Toneexcel. Insya allah saya akan terus setia mengguna dan mempromosikan simkad toneexcel ini untuk jangka masa yang sangat panjang. Anda tak perlu risau sekiranya saya “hilang” secara tiba-tiba.

Apa yang saya paling suka tentang bisnes toneexcel ini ialah.. saya menjalankannya 100% secara online. Selama 5 tahun mempromosikannya, blog ini sangat banyak berjasa kepada saya. Semua urusan saya dan network saya ialah melalui online atau handphone sahaja. tidak pernah berjumpa dengan prospek atau downline.

Walau tidak aktif menaja seperti  orang lain, dengan toneexcel ini, tidak mustahil untuk anda menjana pendapatan 3-4 angka sebulan (ramai yang dapat income 5-6 angka !). Apa yang penting ialah sentiasa promosi dan berusaha meningkatkan ilmu. tak kisah secara online atau offline.

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bisnes toneexcel ini, atau ada sebarang kemusykilan, bolehla hubungi saya disini.

daftar-toneexcel2*************************************************************************

Jika ada sebarang persoalan berkaitan bisnes Tone Excel ini, Boleh hubungi saya Asmawati Call/wassap 012-9273808

*************************************************************************