Simkad Tone Excel Expired ? Guna cara ini

Saya menerima banyak pertanyaan yang berkaitan dengan simkad tone excel yang sudah expired. Sebab utama simkad expired adalah tidak topup simkad tone excel pada setiap bulan. Ini berlaku atas pelbagai sebab. Antara sebab utama ialah.

1. Lupa topup sebab ada guna simkad lain
2. Tak nak topup sebab kredit banyak lagi
3. Simkad hilang, jadi terlupa nak topup
4. tak dapat apa-apa komisyen pun.. jadi, dah malas nak topup
5. upline tak bantu, jadi give up
6.Dapat simkad toneexcel secara percuma je, bila kredit free dalam tu dah habis.. malas nak topup dah

.. dan banyak lagi sebab lain..

Perlu diketahui bahawa, bila simkad tone excel kita dah expired, kita perlu bermula semula dari kosong / zero. Jika sebelum ini, anda sudah mempunyai network dan dah mula menerima komisen setiap bulan. Memang sangat-sangat rugi . Maklumlah, anda dah penat lelah untuk mengembangkan bisnes. Tetapi anda terpaksa mula semula atas sebab yang sangat simple – tak topup simkad tone excel

Tapi, walaupun simkad dah expired , masih ramai yang masih mencari jalan untuk bermula semula dengan bisnes tone excel ini. Sebab mereka tahu, bisnes ni memang boleh memberikan pulangan lumayan jika kita berusaha bersungguh-sungguh.

jadi, apa jalan penyelesaiannya.

.. daftar simkad tone excel yang baru . itu sahaja caranya. Mulakan semula dengan semangat baru.

jadikan simkad tone excel sebagai line utama anda. Buat proses kekalkan nombor lama agar tiada lagi kes terlupa topup.

pilih upline yang anda berkenan dan hubungi mereka untuk mendapatkan penerangan dan seterusnya mendaftar dengan mereka. pemilihan upline ni pun penting juga. Sebab upline adalah lifeline anda, terutamanya semasa mula-mula menyertai dalam tone excel ini. tetapi, jangan 100% harapkan upline juga.

Kita perlu ada mentaliti bahawa, bisnes ini adalah bisnes saya, jadi saya bertanggungjawab atas kegagalan atau kejayaan diri sendiri. Muhasabah diri, kenapa kita gagal dulu dan jangan ulangi kesilapan tersebut. Dan stop menyalahkan orang lain kerana ia tidak akan membantu kita untuk berjaya.

saya pernah bertemu dengan seorang ahli yang telah mendaftar keahlian dengan 5 orang upline berbeza. dan dia nak join sebagai level 1 saya pula. Dan saya tak benarkan. Kerana, pada saya ia bukan masalah upline, tetapi masalah diri  dia sendiri. Apa yang penting, daftar –> belajar –> buat . try dan adjust apa yang kita lakukan. Insya allah pasti  boleh berjaya.

nanti saya ceritakan macam mana cara nak dapatkan semula nombor lama untuk simkad tone excel yang dah expired tu.

 

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************