Skrip Close Deal Prospek Tone Excel -1

Hari ni saya nak share lagi satu contoh skrip yang boleh anda gunakan untuk closing prospek anda.
Boleh baca dan edit mana yang perlu sebelum anda gunakan. Jangan copy paste 100% ye. Sebab tak semua orang serasi dengan bahasa yang digunakan.

Saya dapat skrip ni dari salah satu support group tone excel yang saya join. Saya kongsikan disini agar lebih ramai dapat manfaatkannya.

==<<<====

​SKRIPT PROSPEKTING

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sebelum tu, biarlah saya perkenalkan diri saya, nama saya Asmawati Abdul Manap. Awak berminat dengan apa yang saya iklankan di facebook?  Sebelum itu boleh saya tahu nama awak dan di mana awak tinggal?

 

——————————-

 

Ok terima kasih.

sebelum saya kongsikan bisnes apa yang saya buat, saya nak tahu, apa tujuan awak nak cari duit lebih/ pendapatan sampingan ini??

 

——————————-

 

Dengan kegawatan ekonomi sekarang, dengan barang semua naik, dulu saya pon saya ada kesusahan macam awak… kerja makan gaji.. dapat gaji cuma rm2000 – rm3000.. tolak hutang2 tinggal rm150 cukup kew untuk tampung keluarga sebulan…??  tapi allhamdulilah niat yang baik pasti allah akan bantu…dengan bisnes ini allhamdulilah hidup saya berubah… kerja nya sekali sahaja… tapi keuntungan nya berkali kali.. saya akan kongsikan kepada awak jika awak nak.. dan saya akan bantu awak buat bisnes ini sama sama.. SAMPAI JADI!! AWAK NAK ATAU TIDAK?

 

——————————-

 

Saya buat bisnes online Tone Excel… bisnes ini lah yang dapat mengubah hidup saya dari sengsara mnjadi lebih baik.. dan mencapai kebebasan wang… sebelum ini awak ada dengar tentang bisnes tone excel ini di mana mana?

 

_______________________________________

 

Saya ingin tawarkan pada awak untuk buat bisnes ni dengan bantuan saya… awak nak tak ambil peluang keemasan ini dan buat bisnes ini bersama sama saya, BUAT SAMPAI JADI… AWAK NAK???

 

——————————-

 

Ok jika kita nak buka bisnes perniagaan kita mesti memerlukan modal betul… ambil contoh kalau kita nak buka gerai nasi lemak tepi jalan … so berapa modal yang diperlukan?  Rm500? Rm1000? Agak agak  cukup tak? berapa modal paling maksimum yang awak boleh adakan?

 

—————–+————-

 

Modal pendaftaran untuk bisnes tone excel ini serendah RM110, jika awak berpeluang membuat bisnes ini bersama sama saya, dan menjadi rakan bisnes saya, boleh awak modal kan RM110 utk bisnes ini?

 

————-+—————–

 

Ok… saya akan hantar kan satu video.. video ini awak lihat sampai habis… awak akan tahu konsep keuntungan yang awak akan dapat.. dan awak akan tahu bagaimana bisnes ini bergerak… x lama pun… beberapa minit sahaja… saya akan hantar jika awak dah sedia… boleh?

 

—————-+————–

 

Hanya modalkan rm110 dan duduk di rumah…main henpon dan kembangkan bisnes… hanya perlu kongsikan peluang bisnes ni pada orang ramai… Tapi… Kebanyakan nya nak dapat duit banyak tanpa nak modalkan… Nak senang tapi tak nak susah… Agak agak dapat tak? Boleh awak bagi tahu saya… boleh ka duduk diam dapat duit jatuh dari langit… Kalu ada bagi tahu saya… Saya pon nak….

 

——————————

 

Jika awak dah lihat video yang saya bagi ini… nampak tak kat situ bahwa bisnes ini boleh berkembang… tapi awak jangan terkejut sebab bisnes ini telah mendapat perhatian dari media tv3… saya akan hantar kan video ini sebagai bukti… awak lihat… boleh?

 

——————————-

 

Tengok “SEKARANG” . saya ulang sekarang, ramai yang dah mula nak pakai simkad ini… artis artis pon dah ramai yang pakai semenjak keluar di berita tv3 pada bulan ogos 2015 yang lalu… awak nak tak jadi yang terawal dalam bisnes ini… sebab tone excel ini akan kembang kan lagi di serata dunia… jika awak mula sekarang insyallah awak akan dapat menikmati keuntungan yang banyak dari tone excel ini… jangan pikir dan kata tunggu dulu… mula mendaftar sekarang..

 

——————————-
11 Kelebihan Simkad Tone Excel

 

-sms, call dan internet

-PA Insuran 100k free

-Topup dapat point

-Boleh redeem tiket flight free

-Boleh redeem tiket wayang free

-Boleh redeem smartphone free

-Topup 30 dpt free 1GB

-Topup 50 dpt free kredit extra 20

-Topup sahaja dpt cashback 3% dari topup masuk dlm bank

-Dapat pakej umrah percuma@ tukar dgn cash 4k

-Peluang utk buat duit secara pasif tanpa henti

 

Tapi simkad yg awak pakai sekarang hanya ada sms kol dan internet sahaja. Terlampau jauh beza nya.

——————————-

Untuk mulakan sangat mudah…. Package dari group kami, saya tawarkan.

Pendaftaran Tone Excel. RM98.60

Buku Panduan Table talk : RM3

Buku Buat $$ : RM10

Dealer topup : RM50

Modal Topup : RM10

Poslaju : RM7

Total RM 178.60

Tp jika awak btul2 berminat la dgn biz nie. Sy nak bg offer khas buat awak hanya RM100 shj. Tapi promosi nie sampai  3 ptg esok shj… DAFTAR SEKARANG JIKA NAK GRAB HARGA PROMOTION KAMI…!!!

——————————

 

Tak berminat tak apa.. Maybe awak belum nampak potensi bisnes ini berkembang…  Ok lah terima kasih sudi luangkan masa bersama saya selama saya terangkan tadi… ada terkasar bahasa saya minta maaf… saya doakan awak dapat rezeki yang banyak… amin… tapi kita kena pikir juga…awak pikirlah awak nak susah sekarang buat bisnes ini.. atau nak susah 10 tahun akan datang… Jika awk dah senang dengan kehidupan awak sekarang.. awak teruskan lah… jika awak  berminat semula… hubungi saya… insyaallah saya bantu…. Akhir kata semoga berjaya… Assalamualaikum…

——————————-

Jika awak dah sedia dan nak memulakan bisnes… Bank in RM100 ke akaun bank ini

Nama : Asmawati Abdul Manap

Maybank : 512183339567

CIMB : 7005191096

Email : watizone@gmail.com

Selepas awak bank in awak hantar kan pic slip bank yang awk dah bank in kan ke whatsapp yang bernombor 0129273808. berserta

nama penuh:

alamat surat menyurat:

no phone:

untuk saya buat penghantaran….

Semua nya pastikan betul.. Supaya mudah untuk saya postkan barang ke tempat awak… Saya doakan… Semoga awk dapat memulakan bisnes ini dan dapat keuntungan yang banyak… Amin…

 

——————————-

 

Salam, maaf, awak masih mahukan tawaran ini atau tak ye? Saya masih tunggu awak sebab awak adalah 3 orang yg awal hendak grab tawaran yg saya bagi. Saya hormat awak tapi jika tak nak boleh bagitahu saya. Tawaran saya ini JAMINAN PULANG WANG MODAL 200% jika tak berjaya capai 4 angka dalam masa 3 bulan. Bukan saja2 saya nak tawarkan, saya berani buat jaminan sebab 3 bulan saya hanya gunakan SISTEM RAHSIA COPY PASTE ini saya menikmati 4 angka duit pencen. Adakah jaminan RM1000 duit pencen dalam masa 3 bulan tak masuk akal? Saya dah buat dan proven,  jadi saya berikan pada awak utk buat perkara yg sama, takkan saya dapat, awak pula tak dapat?

 

Fikirkan sedalamnya.. InsyaAllah ini adalah peluang sangat besar. Tawaran rm110 bakal membawa perubahan. Ubah hidup awak, ubah masalah kewangan awak..

 

Last tawaran saya sebelum jam 3 PETANG ESOK. Saya akan tawar pada org yg lain selepas itu.

 

——–+———————-

 

Saya nasihatkan jika awak nak buat bisnes ini laju… Saya ada tips bagaimana cara awak nak buat bisnes ini laju…. Awak jangan ambik satu simkad saja… Tapi awak ambik 2@3 simkad untuk awak memulakan bisnes ini…

Bagaimana cara nya? Cara nya awak pakai satu untuk phone awak… Satu lagi awak jual kepada rakan atau saudara yang berminat… Bila awak dapat balik modal… gunakan modal tu untuk dapatkan simkad extra tu lagi…. Ini akan berulang ulang… Sehingga awak berjaya….

Dan tips ini saya ambik dari jutawan… Amat berguna untuk kita sebab ia tak menggangu duit pendapatan seharian kita bekerja… Betul tak…??? So jika awak nak berjaya… Awak ikut dan buat… Jadi CAWAN KOSONG YANG MUDAH DICURAHKAN ILMU

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************