Skrip Close Deal Prospek Tone Excel -2

Boleh juga gunakan skrip ini untuk berkomunikasi kepada prospek tone excel anda. Boleh edit mana yang patut ye.

Maaf saya tak dapat nak tag sumber asal sebab ia ada di kongsi oleh ramai orang di pelbagai whatapps group tone excel. Didoakan penulis asal akan terus dimurahkan rezeki atas perkongsian ilmu ini.

Sudikan like dan share jika bermanfaat ye ☺

—-

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Nama saya Asmawati. Tahniah kerana anda antara orang yang bertuah untuk mengetahui bagaimana duit sen -sen masuk ke akaun bank dengan menggunakan handphone. Tak rugi jika anda nak tahu..?

Ni no whatapps saya 012-9273808

Begini…senang ja ni….mula2 tu sediakan duit ….ini ialah untuk yuran ahli sebanyak rm98.60. …tuan/puan akan dapat..

1. 1 simkad free

2. kredit rm30.00 free

3. data 1gb sebulan free

4. no idp utk tujuan tuan mendaftar org lain

5. dan kekalkan nombor pun free…
Selepas selesai pendaftaran ni..tuan/puan gunalah seperti biasa…topup mmg ada jual di kedai…yg bestnya bila topup rm30.00 tuan/puan akan dpt 1.5gb percuma tanpa potong kredit…dan jika topup rm50.00 tuan/puan akan dpt free rm10.00 plus FREE 1.5gb data jadi masa panggilan lebih lama…jimat ni….best tak…
Dengan adanya no IDP tuan/puan….kini tuan telah layak dibayar 4 jenis komisen…

1. Cash back 3%

2. Bonus tajaan

3. Komisen topup

4. Bonus tahunan
4 jenis komisen ni la yang akan menyebabkan tuan/puan dpt duit setiap bulan…inilah bezanya simkad ni dengan simkad2 yang lain….nampak tak beza dia….
Program ni mudah diusahakan sebab kan kita pun memang guna simkad juga…cuma selama ni…kita guna untuk call, sms dan data sahaja tanpa pulangan…
bila guna simkad ni pula…Memang unik sebab memberikan pulangan dalam bentuk tunai.

Cuba tengok ni….

1. cash back 3% ni…kalau topup sendiri dibayar balik 3% dari nilai topup yg dibuat….agak2 berapa lama kita akan topup handphone…?
2. Kalau bonus menaja pula…dia macam ni….setiap ahli baru yg tuan/puan daftar direct dgn tuan/puan….tuan/puan akan dibayar rm20…..daftar org ni pula tiada had…contoh…kalau dah 5 org…kan dapat rm100.00. Jadi …kan modal dah dpt balik….ok tak…
3. komisen topup pula…

akan dibayar oleh syarikat hasil daripada topup ahli ahli yg tuan puan daftar mengikut perkiraan ini
lvl 1 ….6% @ 10%

lvl 2 ….3% @ 3%

lvl 3 ….11% @ 13%
komisen ini dibayar berulang sbbnya org topup ni x henti2 dan akan berterusan…ini akan menjadi pendapatan jangka panjang….agak2 sampai bila org akan topup hpon….?
4. bonus tahunan ni…klu tuan/puan ada penajaan…komisen ni pun akan dibayar kpd tuan/puan….cuma bonus ni…dia kumpul setiap bulan dan dibayar pada bulan januari setiap tahun…
Tuan/puan akan dibayar 5% hingga 20% setiap bulan …ini pun best juga….cuma kalau tiada tajaan…tiadalah bonus tahunan….
Kekuatan program :
*TOPUP ADALAH KEPERLUAN ASAS YG WAJIB ORG GUNA..
*KEUNTUNGAN BERTERUSAN DAN TIDAK BERMUSIM…
* SEMUA ORG GUNA
*KALIS EKONOMI
So…ini lah cerita sebenar kenapa bisnes ni semakin diterima oleh org….
So camana…best tak bisnes ni….tuan/puan dah fahamkan semua nya….
Kalau dh faham…….saya tunjuk tuan/puan cara mendaftar…..
*amat jelas sekali sekali simkad Toneexcel lebih baik dari simkad biasa*
*jom UPGRADE segera*

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************