Video Pelan Pemasaran Mymode

Nampaknya Group Prepaid4u memang prihatin dengan keperluan ahlinya. Maklumla tak ramai yang dapat pergi meeting Mymode, jadi admin Prepaid4u (Sdr. Adi Nor) dah upload satu video kat YouTube yang merupakan sebahagian dari meeting Mymode yang diadakan baru-baru ini.

Untuk anda yang tak berapa faham tentang Pelan Pemasaran Mymode, bolehla tengok video ni. Biasanya kita lebih cepat faham kalau dengar penerangan dari orang lain berbanding dengan membaca kan? Kalau perlu, salin apa yang patut. Kalau ada apa2 yang tak faham, jangan segan-segan untuk hubungi saya.

Selamat Menonton!


Kalau ada masalah nak tengok video mymode ni. klik kat sini.

*************************************************************************

Nak beli topup harga murah ?

Atau nak mulakan bisnes topup?

Jom whatapps saya dengan klik  http://wassap.my/60129273808/topup

*************************************************************************