5 sebab kenapa student boleh buat duit dengan affiliate sebagai pendapatan tambahan

Jika anda seorang pelajar, anda pasti tahu bahawa kehidupan seorang pelajar adalah sangat menggembirakan. Berkawan, berhibur dengan rakan –rakan, bersukan, mendaki gunung, belajar bersama –sama dan berbagai lagi aktiviti yang menyeronokkan adalah rutin harian bagi anda. Di sebalik kegembiraan anda sebagai pelajar, saya pasti kehidupan pelajar biasanya mempunyai masalah yang sama iaitu masalah kewangan.
Anda di kalangan student memerlukan wang untuk keperluan atau kegembiraan diri sendiri. Jadi, mereka melakukan kerja part time untuk memperoleh duit tambahan. Namun, masalah timbul selepas itu. Mereka terlalu sibuk bekerja sehingga lupa untuk belajar. Badan mereka juga menjadi penat dan selalu kepenatan ketika belajar di kelas.

Untuk mengatasi perkara ini, saya perkenalkan anda kepada bisnes affiliate. Bisnes affiliate adalah sangat seronok dan lumayan. Pekerjaan sebagai affiliate tidak akan menjadikan badan anda penat dan untuk menjalankannya, anda hanya perlu ada internet dan komputer.
Berikut adalah lima sebab kenapa anda sebagai pelajar sesuai menjadi seorang affiliate.
#1 Market perniagaan online adalah tersangat besar.
Bisnes affiliate sesuai untuk semua orang. Semua orang boleh bergelar sebagai affiliate. Semua orang juga boleh menjana pendapatan menerusi affiliate di sebabkan pasaran yang tersangat luas. Ini kerana pasaran melibatkan seluruh dunia. Semua orang sanggup mengeluarkan wang untuk menyelesaikan masalah mereka. Jadi, anda bole jadi kaya dengan affiliate walaupun ramai orang menjadi affiliate kerana ia tidak akan tepu.
#2 : Anda boleh bekerja mengikut masa anda sendiri.
Sebagai pelajar, masa adalah kritikal bagi anda. Sebagai affiliate pula, anda bebas untuk bekerja pada masa bila dan di mana sahaja yang anda mahu. Anda bebas hendak bekerja sejam sehari atau hanya pada hujung minggu. Tiada paksaan bagi anda kerana sebagai affiliate anda adalah pekerja dan bos.
Jadi, anda boleh belajar bersungguh – sungguh dan melakukan pekerjaan sebagai affiliate pada masa lapang atau jika anda terdesak hendak wang, anda boleh peruntukkan masa sejam dua setiap hari bagi menguruskan perniagaan affiliate.
#3: Tidak memerlukan modal.
Perniagaan affiliate tidak memerlukan modal. Ia sesuai untuk anda sebagai pelajar yang tidak mempunyai wang yang banyak untuk di laburkan dalam perniagaan.
#4: Anda tidak perlu ada produk sendiri.
Nikmat sebagai affiliate adalah anda tidak perlu ada produk sendiri untuk jana wang. Anda boleh fokus pada tugas anda sebagai affiliate dan jana wang menerusinya. Program JomNiaga membolehkan anda mempromosikan pelbagai produk digital keluaran tempatan. Ia juga di gelar sebagai Clickbank Malaysia.
#5 : Terdapat banyak maklumat percuma di internet.
Untuk permulaan, anda mungkin tiada wang untuk membeli ebook yang mahal dan sebagainya. Jadi, anda boleh memulakan perniagaan affiliate anda menerusi pelajaran percuma yang anda peroleh di internet.

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *