7 Software Sempoi PERCUMA untuk Mudahkan Pemasaran di Internet


Hari ini, baru sahaja dilancarkan satu lagi produk tempatan yang dinamakan koleksi software sempoi. Dimana anda boleh mendapat 7 software yang penting dalam memastikan proses promosi dan pemasaran di internet yang kita lakukan dapat dijalankan dengan berkesan.
Apakah itu software?
Software atau perisian sebenarnya merupakan applikasi yang
menjalankan tugas-tugas yang tertentu di dalam peralatan elektronik seperti
komputer, telefon bimbit dan sebagainya. Pendek kata, semua yang ada di dalam komputer, handphone atau tablet digerakkan oleh software.
Mari kita tengok apakah software yang ditawarkan di web software sempoi ini.
 
1. Software Super Squeeze Page Builder –  Software ini memudahkan anda membina squeeze page tanpa pening kepala memikirkan coding HTML.
2. Software Blog Tracker Plus – Perisian ini mampu menyenaraikan senarai blog melalui carian keyword dan boleh membina beribu-ribu backlinks berkualiti
3. Software Link Cloaker Xtra – Software ini sangat membantu untuk menyembunyikan link affiliate anda, dengan software ini, anda juga dapat menyekat kebocoran affiliate
4. Software Projek Manager Pro – Software ini membantu mengurus segala projek anda dengan lebih effisyen kerana
terdapat sistem kalendar dan tools untuk perancangan yang hebat
5. Software Forum Organizer Xpress – Software ini mampu mengurus forum-forum yang anda serta secara efektif
Anda boleh menyimpan segala username kata laluan forum-forum anda, dan anda tak perlu ingat lagi. Selain itu, anda boleh menyediakan satu mesej template dan hantar ke forum-forum secara automatik… mudah kan?
6. Software Salesletter Automator – Software yang menghasilkan surat jualan dan minisite dengan hanya mengisi tempat kosong. Hanya suku daripada masa yang anda ambil untuk menghasilkan surat jualan!
7. Software Anti-Theft Webpage – Software ini mampu melindungi laman download anda. Dilengkapi dengan kemudahan password, laman web anda selamat dan maklumat di dalamnya tidak akan dicuri lagi!
Saya dah download dan cuba sofware kedua iaitu Software Blog Tracker Plus dan ini adalah screenshot interface software tersebut. Memang best. Gambar bawah ni diambil masa ia belum siap proses lagi.

7-koleksi-software-sempoi-percuma2

Jom dapatkan semua software sempoi percuma ini dengan klik di sini

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *