Cek Clickbank Pertamaku

Alhamdulillah, semalam cek Clickbank pertama yang sangat dinantikan dah tiba. Berapa jumlahnya ? $487.72 . Banyak ke? Bagi saya nilai ni sangat banyak. Maklumla, orang tak pernah dapat income sebanyak ni. Post kali ni sebagai penguat semangat saya untuk terus berusaha dan tidak mudah putus asa. Dulu jealous tengok cek orang dapat beratus-ratus, malah beribu dollar, alhamdulillah kali ni giliran saya pulak.

Terkejut jugak sebab rasa macam cepat je cek ni sampai . Cek tu dihantar pada 24 Disember 2008 dan sampai ke rumah saya pada 5 Januari 2009 . Maknanya Clickbank cuma ambil masa 12 hari je untuk sampai. Saya target cek ni akan sampai dalam 15haribulan.
Cek ni adalah hasil dari projek Youtube yang saya ada saya ceritakan pada posting yang lepas.  Cek ini dah pun saya bank in kan ke akaun CIMB saya. Pegawai tu kata, paling lewat ambik masa 45 hari untuk clear. Kita tunggu je lah ye

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

65 Comments

  1. shawn
  2. syed
  3. razip
  4. asan
  5. admin
  6. admin
  7. admin
  8. Zacqueline
  9. luqman
  10. eima
  11. cross
  12. kairul
  13. TINY SAMSUDIN
  14. nur_iman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *