Ebook PERCUMA: Kesilapan Usahawan Muda Internet

ebook percuma Beberapa hari yang lepas saya sudah download satu ebook PERCUMA yang bertajuk “Kesilapan Usahawan Muda Internet” – 10 Cara Bagaimana Anda Membazirkan Masa Mendapatkan RM0.00! hasil tulisan Hafiz Latib.
Setelah selesai membacanya, dapatlah saya buat review sikit pasal ebook ni.
Ebook ni ada menceritakan kepada kita apakah kesilapan yang dah beliau lakukan sepanjang berkecimpung didalam perniagaan internet ni.
Apa yang lebih menarik, Hafiz juga akan berkongsi dengan para pembaca ebook ni pengalaman 15 orang usahawan internet Malaysia yang telah berjaya. Dimana mereka juga akan menceritakan tentang pengalaman dan kesilapan yang telah mereka lakukan sebelum ini.
Walaupun ia adalah ebook percuma, isi kandungannya tetap berkualiti. Yang penting, apa yang diceritakan oleh Hafiz dan usahawan internet yang lain boleh kita jadikan panduan untuk membantu kita berjaya.
Okla, jika anda masih belum mendapatkannya.. sila download segera disini. Jangan risau sebab ia adalah PERCUMA dan apa yang lebih istimewa, anda juga boleh “buat duit” dengan ebook ni. Nak tahu macammana caranya? Kena la dapatkan dulu ebook ni dulu!
Salam sukses!

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

2 Comments

  1. Ahmad Fares
  2. Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *