Ebook PERCUMA – Peluang Buat Duit : The Death of Network Marketing

Berita ini masih PANAS lagi.Hari ni saya nak berkongsi dengan anda satu lagi peluang buat duit dengan hanya mengedarkan ebook percuma. Ini bukan kali pertama saya berkongsi peluang anda dan saya tahu ramai juga yang telah berjaya.
Salah satu darinya ialah ebook IM-Myth yang diedarkan pada Oktober 2007 yang lalu. Saya ada kongsikan bayaran yang saya terima di sini.
Apa yang penting, anda mesti ada akaun Paypal untuk membolehkan anda menerima pembayaran komisennya.
Baiklah, seorang Internet Marketer terkemuka dunia iaitu Mike Filsaime sekali lagi muncul dengan ebook laporannya The Death of Network Marketing. Ebook ini ditulis bersama Dr Ellie Drake yang merupakan pakar pemasaran network dan MLM.
Dapatkan laporan percuma ini yang menerangkan ancaman terhadap pemasaran rangkaian seperti MLM dan bagaimana anda boleh buat persediaan menghadapinya.
Laporan ini ringkas (45 mukasurat) dan menarik isinya. Jadi dapatkannya segera dengan klik di sini:
http://jom123.com/get/deathnm/
Bagaimana anda boleh mendapat keuntungan daripada ebook ini? Mudah sahaja.
Pertama sekali, klik pada link yang saya berikan ini dan daftarkan nama serta email anda. Anda akan diberi kod untuk memasuki laman web tersebut untuk mendaftar. Berikan segala butiran yang diminta dan ikuti segala arahan mudah yang diberikan.
** Anda digalakkan agar TIDAK menggunakan alamat email Yahoo semasa mendaftar kerana mungkin email confirmation yang sangat lambat diterima. Saya sendiri mulanya guna alamat email yahoo, dan hampir 2 jam tak sampai jugak email yang ditunggu, akhirnya mendaftar semula menggunakan email GMAIL.****
Apabila selesai, anda akan diberikan kod affiliate. Sebarkan maklumat dan kod affiliate ini kepada seramai mungkin rakan dan kenalan anda. Bagi setiap laporan ebook ini yang di download, anda akan menerima komisen USD0.25 (lebih kurang 85 sen). Bukan itu sahaja, anda akan menerima tambahan USD0.25 (2nd tier) lagi bagi setiap download yang berjaya dihasilkan oleh rakan yang telah mendaftar di bawah anda!
Terpulang kepada anda untuk rebut peluang ini yang hanya terbuka sehingga 15 Januari 2008.
Klik di sini untuk menyertai program ini: http://jom123.com/get/deathnm/
Salam sukses!

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

One Response

  1. Maizul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *