Kata motivasi untuk berjaya

Berikut adalah pelbagai kata-kata motivasi yang saya copy paste dari pelbagai sumber  untuk kita sama-sama baca dan nilaikan . Harap ia akan sentiasa memberikan kita semangat untuk meneruskan bisnes ToneExcel ini. Saya akan tambah dari masa ke semasa.

================

Kalau nasihat anak, kita memang pandai sangat. “Kena belajar rajin – rajin”, “jangan malas timba ilmu”, “Baca buku, buat apa cikgu ajar”. Namun,apabila kena batang hidung sendiri di dalam perniagaan Tone Excel,pandai pula kita keluarkan ungkapan “saya tak pandai, tak reti”, “saya malas nak buat”,”saya tak ada masa nak baca buku sifu Mazelan”. RM45 ribu sebulan kita nak tetapi kelakuan kita tidak selari dengan impian.

================

Kita kena buat biz Tunetalk Toneexcel sungguh-sungguh kerana income yang kita perolehi bukan hanya untuk kita. Kalau kita kerja, gaji hanya untuk kita dan tidak lagi menerimanya setelah bersara. Namun, dengan perniagaan Toneexcel, gaji yang menaik setiap bulan kita boleh wariskan kepada anak kita. Mereka akan berterusan menerima income dan ini akan memberikan banyak kelegaan kepada kita. Jom kita buat sungguh2!

================

Kadang- kadang pelanggan sengaja menguji kita dengan pelbagai pertanyaan untuk melihat kesanggupan dan betapa seriusnya kita menjalankan perniagaan ini. Mereka tahu, mereka boleh dapatkan info daripada website ataupun orang lain tetapi mereka memilih kita untuk menerangkan kepada kita. Oleh itu, bersabarlah kerana bersabar itu separuh daripada iman melayani pelanggan – pelanggan seperti ini.

================

Ramai berpendapat dengan memberikan link affiliate sudah memadai. Ianya lebih daripada itu. Kita kena membina perhubungan dengan rakaniaga. Rakaniaga kita inginkan satu kepastian bahawa anda tidak akan membiarkan mereka terkapai- kapai. Anda perlu jadi seorang leader kepada mereka. Sekurang-kurangnya, anda membantu mereka mendapatkan kembali modal yang dikeluarkan. Ianya lebih daripada promosi dengan link website.

 

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *