Kelebihan Sistem Yang Digunakan Mymode

Sebenarnya terlalu banyak kelebihan syarikat MyMode untuk disenaraikan. Kelebihan di atas hanya saya senaraikan berdasarkan risiko dan kemudahan yang diberikan oleh syarikat MyMode. Sebenarnya MyMode turut mempunyai kelebihan dari segi sistem

 

 1. Anda boleh menggunakan sistem website MyMode yang canggih dan sistematik  secara percuma seumur hidup selepas anda mendaftar.
 2. Segala urusan jual beli, pendaftaran ahli boleh dilakukan  24 jam walau di mana sahaja anda berada. Anda tidak perlu mengisi  sebarang borang atau pergi ke pejabat untuk mendaftarkan ahli baru kumpulan  anda.
 3. Anda mempunyai 3 saluran untuk memohon bantuan  iaitu sama ada melalui email, menggunakan SMS atau menghubungi customer careline.
 4. Anda tidak perlu mencatat rekod jual beli anda  satu persatu. Sistem website MyMode akan merekodkannya 1 saat selepas  setiap kali anda mendapatkan stok.
 5. Sistem website MyMode berfungsi secara automatik  dengan sistem gateway. Jadi urusan mengurus dan memantau prestasi  perniagaan prepaid anda telah pun dijalankan secara automatik oleh sistem MyMode.
 6. Anda boleh melihat semua rekod jualan kumpulan anda  setiap hari walaupun jumlah ahli kumpulan anda sudah mencecah ribuan  orang.
 7. Anda dapat memantau prestasi setiap ahli kumpulan anda  setiap saat. MyMode akan sentiasa mengemaskini website anda mengikut perkembangan ahli kumpulan anda.
 8. Anda boleh menghubungi setiap ahli kumpulan anda  kerana maklumat mereka dipaparkan dengan jelas satu persatu di dalam website  anda.
 9. Server dan gateway MyMode berfungsi 24 jam tanpa henti.  Anda dapat memantau perkembangan prestasi kumpulan anda bila-bila masa walaupun  pada pukul 3 pagi.
 10. Anda akan sentiasa memperoleh maklumat terkini melalui  SMS dan melalui website ahli.
 11. Anda akan dimaklumkan terus bonus yang anda akan peroleh  setiap minggu melalui SMS.
 12. Anda boleh menggunakan 12 gateway untuk membeli  prepaid. MyMode juga akan menambah dan menaiktaraf gateway sedia  ada dari semasa ke semasa.
 13. Anda boleh menyemak setiap kadar peratus keuntungan  bagi setiap jualan ahli kumpulan anda melalui website.
 14. Anda boleh mengira peratus kenaikan keuntungan anda  bagi setiap bulan kerana sistem website MyMode menyimpan segala rekod  tersebut di dalam database.
 15. Anda boleh memeriksa semua transaksi SMS  yang telah anda lakukan. MyMode menyenaraikannya 1 saat selepas anda melakukan  setiap transaksi.
 16. Anda boleh memeriksa setiap maklumat mengenai produk  prepaid anda seperti serial number, no pin produk, no kod produk  walaupun produk tersebut dibeli pada bulan lepas.

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************