Lagi tentang ebook Panduan Mudah FTP

Post saya sebelum ni ada saya buat review tentang ebook “Panduan Mudah FTP” ditulis oleh Zulfadli. Apa sebenarnya yang menarik dengan ebook ini?
1. FTP, hanya tajuk Ebook, tapi kandungannya, lebih daripada itu. Anda akan turut belajar tentang apa itu internet, HTML, server dll.
2. Pertama di Malaysia untuk model Resell Rights. Tidak perlu sentuh perisian laman web seperti Frontpage untuk mula menjual. Perlu ’setting’ sedikit sahaja, upload dan mula promosi! Saya cuma ambil masa kurang 1 jam untuk siapkan web jualan saya.
3. Anda dapat Ebook + Sistem EMS + Laman Web.
Kos untuk anda hanya RM20.00.Dengan menggunakan sistem EMS (Easy Master Resale Right System), anda tak perlu lagi bersusah payah untuk mengubah file2 yang terkandung dalam web jualan. Memang mudah untuk newbie yang berminat nak menjual produk tapi tak ada produk sendiri.
4. Versi demi versi sistem akan dihasilkan selepas ini yang akan men’double’kan income anda melalui jualan Ebook ini. 😉 ‘Yang pasti, anda dijanjikan sesuatu yang hebat dari penulisnya!
Siapakah yang perlu miliki ebook ini?
1. Usahawan Internet.
Mereka sentiasa mencari produk terkini untuk dijual. Jadi, dengan hak jual semula (lesen Master Resell Right) yang diberikan, pembeli boleh mendapat 100% keuntungan. Hanya beli dengan modal RM20, dan jual pada harga yang sama (atau lebih tinggi). Dengan membuat satu jualan saja, dah dapat semula modal yang dikeluarkan.
2. Newbie dalam bidang IT.
Terlalu RAMAI orang yang tidak tahu mengenai Internet, Server, FTP, laman web, HTML dan sebagainya.Tanyalah kakak anda, abang, makcik, pakcik, adik dan kawan yang nak buat Ebiz atau laman web, tanya mereka, “tahu tak pasal FTP?”.Kalau mereka menggelengkan kepala, Ebook ini sesuai untuk mereka.
3. Ebiz Wannabe.
Mereka ini mahu memulakan perniagaan Internet, tapi mereka tidak tahu buat borang order, tak tahu buat laman web, tak tahu upload, tak tahu buat page download, tak tahu nak hantar Emel kepada pelanggan dan sebagainya.. Banyak bukan? Tapi dengan “sistem EMS” yang disediakan, hanya beberapa langkah mudah sahaja perlu dilakukan.

Hari ni saya juga dah tambah cara bayaran iaitu melalui pindahan Mypoint Mymode. Juga ada beberapa BONUS untuk anda. Jadi dapatkan ebook “Panduan Mudah FTP” sekarang juga.

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

3 Comments

  1. Maizul
  2. admin
  3. Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *