Promosi : Pakej Umrah Percuma Dilanjutkan

Salah satu kelebihan pengguna simkad Tone Excel ialah kelayakan untuk menerima pakej umrah percuma. Dengan promosi ini, pengguna yang menepati syarat yang ditetapkan,  akan menerima pakej umrah percuma ini.

pakej-umrah-toneexcel2

pakej-umrah

Promosi ini  bermula dari 1/1/2013 hingga 30/6/2014. Namun, atas dasar untuk memberikan lebih ramai mendapat peluang umrah percuma, pihak Tone excel telah bersetuju untuk melanjutkannya kepada 31 Disember 2014.

Berikut adalah syarat kelayakan baru untuk menerima pakej umrah percuma  bermula 1/7/2014 hingga 31/12/2014.

toneexcel-pakej-umrah-percuma

Bila anda sudah layak menerima insentif ini, sila hubungi pihak toneexcel atau hantarkan email kepada info@toneexcel.com untuk semakan kelayakan. Pihak Toneexcel akan membalas email anda untuk tindakan selanjutnya. Jika anda tidak berbuat demikian, anda tidak akan dapat claim pakej ini.

Wang Tunai RM4000

Atas dasar prihatin bahawa tidak semua orang akan dapat menyertai pakej umrah ini. Pihak syarikat juga memberikan pilihan kepada sesiapa yang berjaya tetapi tidak dapat menunaikan umrah dengan pakej ini, boleh menukarkannya kepada wang tunai bernilai RM4000. Wow! Banyak tu. Ia boleh dimanfaatkan sebaik mungkin untuk kegunaan kita dan keluarga.

Maklumat lanjut berkaitan pakej umrah ini boleh diperolehi disini.

Maklumat lanjut berkaitan pakej umrah (extension) ini boleh diperolehi disini.

Untuk yang sudah bermula, jom lipat kain gandakan usaha untuk melayakkan diri menerima pakej ini.

Bagi yang berminat untuk jadi pengguna simkad toneexcel yang bijak, jom tanya saya macam mana nak buat di 012-9273808 atau klik disini untuk mendaftar.

 

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************