Panduan Harga Prepaid Ahli Mymode

Ramai yang nak tahu berapakah harga yang mereka akan dapat bagi setiap prepaid yang dibeli melalui Mymode. Maklumla ramai yang nak tahu semurah mana harga prepaid yang ditawarkan. Jadi,dibawah ini ada diterangkan tentang harga prepaid yang boleh anda perolehi bila menjadi ahli Mymode.

Di Mymode, untung runcit yang bakal anda perolehi bergantung kepada pangkat anda. Lebih tinggi pangkat anda bermakna lebih murah harga yang bakal anda perolehi. Pengiraan keuntungan adalah berdasarkan MyPoints Value (PV) dan peratusan yang ditetapkan oleh syarikat seperti berikut:

sila rujuk disini untuk harga prepaid untuk ahli mulai 2010

senarai produk prepaid di mymode

CONTOH PENGIRAAN

MOBILE

AGENT

MOBILE

MANAGER

CHIEF MOBILE

My Point Value (MyPV) contoh:

CELCOM 50 = 1.75

1.75

1.75

1.75

% dari My Point Value yang Layak

50%

55%

60%

Untung Runcit = % Bonus x PV

untuk sekeping Celcom 50 diterima mengikut pangkat

RM0.88

RM0.96

RM1.05

anggaran kasar untung jual prepaid di mymode

Jangan kecewa jika melihat untung prepaid yang sangat kecil. Ini kerana, selain rebet pembelian peribadi (untung runcit) ini, ahli juga ditawarkan pelbagai jenis bonus lain. Untuk mengetahui apakah bonus-bonus yang diberikan Mymode kepada ahlinya, silalah rujuk ke Pelan Pemasaran Mymode .

Ia telah terbukti mampu memberikan pulangan secara berterusan dan lumayan kepada ahli yang benar-benar berusaha menjayakannya. Apa yang penting ialah anda memahami matlamat anda didalam menyertai perniagaan Mymode ini.

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************