Penerangan Tentang Sistem Pemasaran Autoviral Zamri Nanyan

Hari ini saya nak kongsikan penerangan ringkas tentang Sistem Pemasaran Autoviral PerniagaanInternet.ws yang disediakan oleh sifu Zamri Nanyan yang boleh membantu kita mengembangkan kumpulan kita dan seterusnya membuat duit dengan GDI .
Artikel ini disediakan oleh Zamri Nanyan untuk menerangkan tentang Sistem Pemasaran Autoviral yang beliau lancarkan. Anda boleh klik gambar dibawah untuk pandu uji sistem ini

===================================================
PerniagaanInternet.ws adalah laman web yang mempunyai sistem yang saya namakan “Sistem Pemasaran AutoViral“. Tujuannya ialah untuk membantu orang ramai (termasuk anda) mempromosikan produk affiliate yang dapat membina pendapatan internet yang stabil dan berkembang.
Sistem ini memberikan penekanan khusus kepada program GDI tetapi secara senyap-senyap ianya juga akan mempromosikan program lain (saya akan terangkan kepada anda sekejap lagi).
Biar saya terangkan serba sedikit dengan seringkas yang mungkin.
1. Jika anda signup sebagai ahli PerniagaanInternet.ws (percuma), anda dapat customize laman web dan juga autoresponder dengan username affiliate GDI, Aweber dan beberapa program affiliate lain. Laman web tersebut adalah seperti http://www.perniagaaninternet.ws/r/asmawati/home.html .

Saya telah ringkaskan menjadi http://duitbijak.com/autoviral agar lebih mudah diingati.

2. Apabila anda promosikan laman web ahli PerniagaanInternet.ws dan orang ramai akan isi nama dan email mereka ke dalam borang tersebut, autoresponder akan mula menghantar email (dengan affiliate link GDI anda dan affiliate link anda yang lain). Seperti yang kita semua tahu, inilah cara terbaik untuk menghasilkan jualan – email marketing.
3. Selepas mereka mengisi borang, mereka juga akan dibawa ke laman web http://www.perniagaaninternet.ws/r/asmawati/perniagaan.html yang juga mempunyai link affiliate GDI anda di mana mereka akan diterangkan mengenai sistem dan peluang bisnes di internet.
4. Dan jika mereka berminat untuk menjadi ahli PerniagaanInternet.ws, mereka akan menyertai GDI melalui link anda dan terus ke laman web seterusnya untuk mengisi borang di  http://www.perniagaaninternet.ws/r/asmawati/sistem.html
5. Mereka seterusnya akan mulakan proses yang anda lalui bermula #1 di atas dan di sinilah pendapatan GDI anda akan mula berkembang.

Rujuk disini kalau anda masih kurang faham tentang bisnes GDI ini http://www.perniagaaninternet.ws/r/asmawati/bisnes-gdi.html

OK, ini adalah sesuatu yang berlaku di belakang tabir.
Email autoresponder akan terus dihantar kepada ahli yang daftar melalui link affiliate PerniagaanInternet.ws anda dan saya akan merekomendasikan program affiliate (daripada AutomationCart.com) yang lain di mana jika mereka beli melalui link tersebut, anda akan mendapat komisyen. Jika mereka langgan Aweber daripada link affiliate anda, anda juga akan dapat komisyen dan seterusnya bagi produk lain di dalam sistem ini. Jadi, bukan sekadar GDI sahaja akan dipromosikan, program/produk affiliate lain juga dipromosikan.
Bukan setakat itu sahaja, sistem ini mempunyai pelbagai kaedah pemasaran dan feature yang tak ramai perasan (kerana untuk tidak menjadikannya nampak complicated). Sebagai contoh, saya masukkan email marketing, video marketing, article marketing, viral marketing, website customization dan sebagainya.
Berikut adalah 2 laman web di mana saya ilustrasikan kaedah marketing yang saya nyatakan:
http://www.perniagaaninternet.ws/r/asmawati/kerja.html (article marketing)
http://www.perniagaaninternet.ws/r/asmawati/m2u-bak.html (viral marketing – tell friends)
dan anda sudah lihat video marketing, article marketing, email marketing dan website customization di link yang saya berikan di atas.
Jadi, inilah satu-satunya sistem yang saya rasa dapat diautomasikan dan dijadikan viral dengan baik sekali untuk membantu rakan-rakan kita di luar sana yang masih lagi belajar untuk melakukan affiliate marketing.
Bukan setakat itu sahaja, saya juga ada perancangan lain (seperti co-op advertising) untuk terus membantu semua yang menggunakan sistem ini untuk membina bisnes affiliate dan GDI mereka (dan juga anda).

Co-op advertising telahpun bermula. Dan dana terkumpul untuk pusingan pertama sudah melebihi RM3000! Dana ini akan digunakan untuk mengiklankan laman web peserta yang menyertai di pelbagai laman web bertrafik tinggi seperti lelong , bharian, harakahdaily dll. Penyertaan akan dibuka setiap bulan. Jika anda berminat dengan co-op ini, bolehla sertai team kami sekarang juga.

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *