Proses Daftar Keahlian Mymode

Buat masa sekarang saya sudah tidak membuat sebarang pendaftaran baru . Jika anda masih berminat untuk menjalankan bisnes prepaid, saya cadangkan anda  klik http://www.ezytopup.com/daftar/wati77

Sebagai ahli Mymode dibawah kumpulan MyprepaidSMS.com, anda jugak layak untuk menerima pelbagai bonus tambahan. Untuk Pendaftaran sebagai ahli Mymode di bawah kumpulan saya, anda bolehla mengikuti langkah-langkah berikut;

Langkah 1 – Bayaran untuk Yuran Keahlian (RM65)
Buat pembayaran sebanyak RM65 kepada saya untuk membolehkan pendaftaran dilakukan. Berikut adalah info yang penting untuk anda ketahui

Nama: Asmawati Abdul Manap
No. Akaun Maybank : 164034200641
Email: watizone [@]gmail.com

Langkah 2 – SMS ke 012-9273808 untuk sahkan bayaran
Sila SMS saya MYMODE<>nama<>email<>tarikh&masa bayaran untuk memudahkan semakan dan mempercepatkan proses pendaftaran dibuat.

-Saya akan memproses pendaftaran anda dalam masa 12jam dari masa pemberitahuan dilakukan.

– Jika anda membuat bayaran melalui pindahan antara bank (interbank transfer (GIRO)), saya hanya akan mendaftarkan anda apabila pembayaran tersebut dimasukkan ke akaun Maybank saya.. Biasanya in mengambil masa 2-3 hari bekerja (bergantung kepada bank pilihan anda)

Langkah 3- Reply YES untuk SMS yang dihantar Mymode

Sebaik sahaja proses pendaftaran dilaksanakan, anda akan menerima SMS pengesahan dari server Gateway Mymode seperti dibawah (samada dalam bahasa inggeris atau bahasa malaysia).

Cth: 012345678 registers you as MyMode Agents. Reply YES to confirm your acceptance. Please refer to Terms and Conditions in mymode.com.my for more details.

Sila balas (reply) SMS tersebut dengan menaip YES dan hantarkan kepada Gateway Mymode tersebut. Langkah ini adalah penting kerana ia adalah bertujuan untuk mengesahkan bahawa anda benar-benar berminat untuk menyertai Perniagaan Prepaid Bersama Mymode.

Langkah 4 – Tahniah! Anda telah Menjadi Ahli Mymode yang Sah

Seterusnya pihak Mymode akan menghantar SMS yang mengandungi No. PIN kepada anda. Contoh SMS yang dihantar ialah

PIN:1234 Sila kemaskinikan butir2 anda di http://mymode.com.my Bal:11.00

Ini bermakna anda sudah boleh memulakan perniagaan prepaid Mymode anda dengan membuat belian prepaid pertama!

Langkah 5 – Semak email anda

Saya akan menghantar email yang mengandungi pelbagai maklumat penting untuk anda baca dan download. Ia akan banyak membantu anda didalam menjalankan perniagaan ini. Diharap anda dapat semak peti masuk (inbox) email anda. Jika tiada di “inbox”, sila semak folder SPAM atau JUNK.

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************