Rahsia Pemasaran Super Affiliate – Pemasaran Email

Apa khabar? Saya harap anda sihat di samping keluarga dan orang tersayang. Minggu ini saya agak sibuk membetulkan web-web saya yang diserang virus. Walaupun belum pulih sepenuhnya, harap ia akan elok dalam minggu depan.
Sebelum saya sentuh berkenaan dengan tajuk yang saya nyatakan di atas,saya ada buah tangan untuk anda, iaitu sebuah laporan percuma berkenaan Kuasa Pemasaran Email.
cover-kuasaemail
Hari ini saya ingin mendedahkan satu rahsia yang sebenarnya bukan lagi rahsia di kalangan super affiliate. Rahsia tersebut tidak lain dan tidak bukan adalah melalui pemasaran email.

Pemasaran melalui email memang sama sekali tidak akan diabaikan oleh super affiliate di luar sana dalam mempromosikan sesuatu produk.
Super affiliate pasti akan meletakkan opt in form untuk menangkap senarai email di halaman landing page untuk produk yang mereka promosikan.
Ini adalah bertujuan untuk proses melakukan follow up kepada pelanggan yang tidak melakukan pembelian,selepas mereka keluar daripada halaman yang dipromosikan.
Cuba anda bayangkan,betapa ruginya jika anda mempromosikan sesuatu produk yang bagus, tetapi pelawat yang datang ke laman promosi anda berfikir 50-50 untuk membeli produk tersebut, dan anda pula tidak meletakkan opt in form untuk melakukan follow up kepada mereka.
Ini akan menyebabkan anda bakal kehilangan pelanggan yang berpotensi untuk membeli produk yang anda promosikan kerana tidak meletakkan opt in form untuk mendapatkan email mereka bagi proses follow up.
Jika anda ingin mengetahui tips-tips dan kelebihan memilki senarai email, silalah download laporan percuma
Kuasa Pemasaran Email disini

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

One Response

  1. kerja sambilan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *