Selamat Tahun Baru 2007

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Rasanya masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat tahun baru kepada anda. Jadi sudahkah anda membuat Perancangan untuk 2007? Pastinya tanpa sebarang perancangan, sukar untuk mencapai apa yang kita ingini.
Tahun 2006 benar-benar memberikan pengalaman yang menarik untuk saya kerana pada tahun inilah TambahPendapatan.com di mulakan. Tahun ini juga, saya memberanikan menulis diblog http://kerjadarirumah.blospot.com dan kemudian berpindah kerumah sendiri dengan domain TambahPendapatan.com.
Hari ini juga telah genap 2 tahun saya menyertai perniagaan MLM Online bersama Cybershop2u dan Team700. Ia merupakan program internet pertama yang saya sertai secara serius. Maklumla sebelum ini saya tak pernah berminat dengan MLM. Walaupun ketika itu saya masih belum mempunyai akses internet dirumah, tetapi saya sangat berbangga dengan pencapaian yang diperolehi.
Dan kini sempena tahun 2007, laman web Cybershop2u juga telah berwajah baru, diharap ia akan memberikan lebih keyakinan untuk warga internet di Malaysia yang berminat untuk menyertainya.
Tahun 2007 ini pastinya saya mengharapkan perkara yang lebih baik dari tahun 2006. Insya allah dengan perancangan yang telah diatur dan usaha, saya yakin ia akan dapat dicapai.
Okla, catatan hari ini sangat ringkas sebenarnya. Diharap anda akan terus maju didalam apa jua perniagaan/program internet yang anda sertai.
Salam sukses!

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *