Senarai 5 Web Promosi Tone Excel percuma yang boleh anda gunakan

promosi1

Semua orang tahu promosi adalah sangat penting untuk buat duit dengan toneexcel ini. Salah satu cara yang sangat berkesan ialah promosi secara online kerana ia memberikan kita peluang mendapatkan prospek yang lebih ramai di seluruh dunia.

Kalau masa saya buat bisnes toneexcel ni pada 2010 dulu, agak sukar untuk mencari web promosi tone excel. Tapi pada 2015 ini sangat ramai yang menawarkan web promosi kepada network mereka atau lebih baik lagi, ada admin yang membuka peluang kepada semua pengguna toneexcel tanpa mengira anda dari network mana.

Ok, disini saya nak berkongsi dengan anda 5 laman web yang memberikan peluang kepada kita untuk menggunakan servis mereka. Saya akan ulas serba sedikit tentang web tersebut.

1. Web ProjekPasifIncome.com

web promosi toneexcel som

Web promosi ini terbuka kepada semua ahli toneexcel . Dengan bayaran serendah RM20 . Anda boleh miliki sebuah sistem online marketing yang sangat lengkap. Pada pendapat saya, ia adalah web promosi yang sangat sangat lengkap dan berkesan kerana ia bukan sahaja dilengkapi dengan sistem follow up yang sistematik, ia juga ada menyediakan support yang bagus seperti webinar, fb group dan whatapps group. Anda boleh “test” sistem ini dengan memasukkan nama dan alamat email anda di sini .

Anda boleh dapatkannya secara percuma jika anda mendaftar direct dibawah network saya. Caranya boleh rujuk disini.

2. Web ToneXpress.com

tx1

 

Web promosi ini juga terbuka kepada semua orang. Samaada yang dah join toneexcel atau belum. Kos untuk upgrade hanya RM10 sahaja. Web ini lebih berbentuk affiliate. Dimana anda boleh promosikannya terlebih dahulu, dan anda akan dibayar komisyen RM10 untuk setiap upgrade VIP. Bila cukup RM100, anda boleh redeem dengan sekeping simkad toneexcel. Jadi, anda mendapat simkad FREE. Komisyen berikutnya, boleh dicashout ke akaun bank anda. Boleh daftar percuma disini untuk maklumat lanjut.

 

3. Web wowHebat.com

web-promosi-toneexcel-wowhebat

Web ini adalah 100% percuma kepada semua ahli toneexcel. Ia dibangunkan oleh tuan Mazelan Abas untuk membantu ahli toneexcel. Boleh test drive dulu dengan isikan nama dan alamat email anda disini untuk melihat bagaimana ia berfungsi.

 

4. Web ToneExcel.biz

web-promosi-toneexcel-toneexcelbiz

Ia juga percuma dan dibangunkan oleh tuan Mazelan Abas. Web ini mempunyai info yang lebih lengkap berkaitan toneexcel. Ia juga merupakan web yang wajib anda subscribe untuk membolehkan anda mendapat update terkini berkaitan bisnes toneexcel ini. Boleh test drive dulu dengan isikan nama dan alamat email anda disini untuk melihat bagaimana ia berfungsi.

 

5. Web BisnesPrepaid.com

web-promosi-toneexcel-bisnesprepaidLaman web ini adalah percuma untuk network saya sahaja. Boleh rujuk disini untuk cara mengaktifkannya.

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************