Teknik Niche : Membongkar Rahsia Pemasaran Niche Yang Menguntungkan!

ecoverpng1.pngHari ini saya ingin kongsikan dengan anda satu lagi produk PANAS yang masih baru di pasaran iaitu “Manual Teknik Niche” oleh Amirul Faisyal yang sebelum ini telah menghasilkan ebook-ebook bermutu seperti Sistem Rahsia dan ”5 Pembohongan Terbesar Perniagaan Internet” .
“Manual TeknikNiche” akan mendedahkan teknik, tips, dan tricks untuk membongkar pasaran niche yang menguntungkan…serta bagaimana untuk menguasai pasaran niche dengan blog WordPress atau produk informasi digital anda!”
Di dalam TeknikNiche, apa yang diajarkan adalah langkah demi langkah dari menentukan sesuatu pasaran niche itu sehinggalah membina blog atau mencipta produk informasi digital anda yang pertama.
Apa yang saya suka dengan produk Amirul adalah, cara penulisan dan pendekatan “mesra pembaca” dimana dia akan menggunakan ayat-ayat yang mudah difahami dan disokong pula dengan grafik yang memberikan gambaran yang lebih jelas dalam menerangkan apa jua maklumat yang nak disampaikan.
Selain menerangkan secara detail proses-proses yang diperlukan dalam mencari niche yang boleh memberikan pulangan lumayan, Amirul juga turut memberikan beberapa bonus istimewa seperti;

  • Buku Kerja Teknik Niche. Langkah demi langkah kerja yang akan membantu anda menyiapkan tugasan pasaran niche pertama anda.
  • Spreadsheet panduan ‘18,701 Niche Ideas’. –> Paling best sebab banyak berikan idea pada saya
  • Perisian CAMStudio untuk mencipta produk informasi digital video tutorial anda.

Okla, taknak bercerita panjang, anda boleh dapatkan Pakej Teknik Niche ni sekarang juga di web http://teknik-niche.com
Akhir kata, untuk mereka yang bakal membuat perjalanan untuk bercuti sempena cuti Hari Raya AidilAdha dan Krismas ini, harap berhati-hati i jalan raya. Dan jagalah keselamatan diri dan keluarga di musim banjir ni.
Salam sukses

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************

4 Comments

  1. haris
  2. admin
  3. NayanMohd
  4. kasimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *