Tentang Kami

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

 Admin web ini merupakan Master Dealer ang berdaftar dengan  syarikat SIXTY NINE TOPUP DOT COM yang beroperasi di Pulau Pinang. Syarikat ini merupakan syarikat yang kukuh dan telah lama di dalam industri ini iaitu sejak November 2010.

Produk yang disediakan oleh syarikat ialah e-reload iaitu menjual topup secara sms, webportal, wechat atau aplikasi android TANPA kad kepada pelanggan dengan hanya menghantar kod sms mudah kepada server dan server akan menghantar topup kepada pelanggan. Selain topup, syarikat juga menawarkan servis pembayaran bil bagi bil-bil tertentu.

MyPrepaidSMS.com dikendalikan oleh saya, Asmawati yang berada di Kuala Lumpur. MyPrepaidSMS.com diwujudkan adalah untuk mempromosikan bisnes topup dan menawarkan keuntungan yang tinggi kepada pelanggan yang berminat untuk menjadi usahawan topup. Admin juga ada mengendalikan satu lagi bisnes lain yang berkait rapat dengan bisnes topup ini

Dengan pakej yang menarik dan yuran pendaftaran yang murah, sesiapa pun boleh menyertai MyPrepaidSMS.com Jika anda berminat untuk menjadi usahawan topup, anda amat dialu-alukan untuk mendaftar dengan kami.

Jika anda mempunyai masalah, sila hubungi saya di 0129273808
Sekian terima kasih,

*************************************************************************

Nak mulakan bisnes topup?  Klik untuk info  

*************************************************************************